The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home

Alles over het inrichten van je keuken

Ga je verhuizen of krijg je een volledig nieuwe keuken? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar meerdere nieuwe keukenapparaten. Op deze pagina helpen we je bij de keuzes die je moet maken voor het inrichten van je keuken.

Een slimme keuken

Coolblue bezorger met vaatwasser

Je keuken inrichten met slimme apparaten maakt je tijd in de keuken nog leuker. Bij Coolblue hebben we verschillende apparaten die je bestuurt met je Google Assistant of Amazon Alexa en de bijbehorende app op je telefoon. Via de app verwarm je jouw oven terwijl je naar huis loopt of check je of het vaatwasprogramma al klaar is.

Tips om je product te laten installeren

Coolblue installateur met koelkast

Wanneer je apparaten koopt voor in je keuken is het fijn als deze gelijk werken. Om deze reden bieden we bij Coolblue inbouw- en aansluitservices aan zodat je gelijk aan de slag kunt. Je selecteert de extra services op de pagina van het door jou gekozen product. Helaas zijn door de corona maatregelen momenteel niet al onze services beschikbaar.

Inbouw apparatuur voor je IKEA keuken

Coolblue installateur met vaatwasser

Je hebt een IKEA keuken gekocht en je bent op zoek naar inbouw apparatuur die goed in de kastjes past. Wij helpen je daar graag bij. Op deze pagina leren we je per productgroep waar je op moet letten. Kies je apparaat, volg het stappenplan in het artikel en vind het geschikte product voor jouw IKEA keuken.

Keukenapparaten betalen met ecocheques

Installateur met vaatwasser

Bij Coolblue kun je energiezuinige apparaten voor je keuken betalen met ecocheques. Zo bespaar je op je energiekosten en draag je bij aan het milieu. Bij een groot product zoals een koelkast of vaatwasser neem je jouw ecocheques mee naar de winkel. Daar maken we samen met jou een gratis bezorgafspraak. Op deze pagina zie je welke producten je betaalt met ecocheques.

Alles van één merk

Oven en magnetrons van zelfde merk

Bij het inrichten van je keuken is het voordelig als je jouw keukenapparatuur van hetzelfde merk koopt. Zo staan apparaten met hetzelfde design netjes in jouw keukenkastjes. Het kookt daarnaast fijn als je apparaten met elkaar communiceren zoals een kookplaat en een afzuigkap.



© 1999 - 2022 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen