The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Jos

Alles over Windows 10 Pro

Je werkt al jaren op Windows 7 en twijfelt om over te stappen op Windows 10. Houd er ook rekening mee dat Windows 7 aflopend is en in 2020 er enkel nog Windows 10 in omloop zal zijn. In dit artikel leg ik uit welke voordelen een overstap naar Windows 10 biedt. Hieronder zet ik de belangrijkste redenen om over te stappen op een rij.

Windows 7 krijgt na januari 2020 geen updates meer

Na 14 januari 2020 krijgt Windows 7 geen ondersteuning en updates meer. Dat betekent dat jouw apparaat gevoeliger is voor datalekken, virussen en ook langzamer wordt. Oudere apparaten moet je ook relatief vaker repareren, wat tijd en geld kost. Het is daarom verstandig over te stappen naar een Windows 10 apparaat. Die zijn namelijk sneller, veiliger en makkelijker in gebruik. Ook zijn alle apps die je op Windows 7 gebruikte gewoon compatibel op Windows 10. Meer voordelen van Windows 10 lees je hieronder.

Snel werken op één acculading

Een nieuw apparaat met Windows 10 is een hele werkdag te gebruiken op één acculading. De oplader laat je dan ook thuis. Bovendien zorgt een achtste generatie Intel Core processor voor extra snelheid en laat je multitasken op een Windows 10 laptop. De snelheid loopt op tot wel 2 keer zo snel in vergelijking met een Windows 7 laptop.

Je data is altijd beschermd

Windows 10 heeft een actueel beveiligingssysteem, zodat de data die je gebruikt altijd veilig is. Het systeem updatet automatisch, zodat jouw apparaat altijd up-to-date is. Bovendien beschermt de Intel Runtime BIOS Resilience de BIOS van de laptop tegen aanvallen. Wat je ook doet met een Windows 10 apparaat en waar je hem ook gebruikt, je data is altijd beschermd.

Eenvoudig alle apparaten beheren

Ben je gewend aan oude vertrouwde Windows 7 applicaties en wil je overstappen op Windows 10? Maar liefst 99% van alle Windows 7 programma’s zijn compatibel met Windows 10. Ook is de meeste randapparatuur te gebruiken op een Windows 10 apparaat. Dat maakt de overstap wel zo makkelijk. Het beheren van updates voor Windows 10 is eenvoudig en makkelijk te doen voor alle apparaten in de organisatie.

Office 365 Business Premium

Windows 10 werkt optimaal in combinatie met Microsoft Office. Met een Office 365 Business Premium licentie maak je een jaar lang onbeperkt gebruik van onder andere Word, Powerpoint en Excel. Bovendien krijg je er ook 1 TB aan OneDrive opslag bij. De apps zijn altijd up-to-date omdat ze altijd op tijd geüpdatet worden.


© 1999 - 2019 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 24.338 beoordelingen