The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home

Hoe kies je de iPad die het beste bij je past?

De keuze voor een nieuwe iPad is niet voor iedereen zo gemaakt. Weet je niet precies welk model je wilt en heb je al helemaal geen idee welk formaat, hoeveel opslagcapaciteit en met welke internetverbinding optie? Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste iPad.

Verschillende iPad lijnen

iPad line up

Ben je op zoek naar een nieuwe iPad? Er zijn genoeg modellen om uit te kiezen. Wil je de allerbeste en krachtigste iPad? Dan kies je natuurlijk voor iPad Pro. Maar daarnaast zijn er ook nog andere modellen, zoals iPad, iPad Air en de handzame iPad Mini. Wij helpen jou bij de juiste keuze.

Internetverbinding opties

4G of wifi iPad

Met 4G op je iPad maak je overal gebruik van internet, ook op plekken zonder wifi. Ideaal als je veel onderweg bent. Gebruik jij je iPad vooral thuis? Dan heb je genoeg aan een iPad zonder 4G. Dan maak je alleen verbiding met het internet op een openbaar of privé wifi netwerk. Wij vertellen je meer over deze opties.

Opslagcapaciteit

iPad opslag

iPad is er in verschillende uitvoeringen, zo kies je ook uit verschillende opslagcapaciteiten. Dit varieert van 32 GB tot 1 TB. Als professioneel gebruiker kun je op 1 TB al je bestanden kwijt, maar zoveel opslag is echt niet nodig voor iedereen. Wij helpen jou bij je keuze.

Formaat

iPad formaat

Je bent op zoek naar een nieuwe iPad. Maar welk formaat kies je dan? Buiten iPad Pro, heb je per model iPad de keuze uit één formaat. Maar als formaat voor jou belangrijk is, is het goed om hier al eerder bij stil te staan. Zo is iPad Mini ideaal als je zoekt naar een handzaam formaat. Ga jij iPad voornamelijk gebruiken voor foto's te bewerken of series kijken? Dan heeft een groter scherm vaak de voorkeur. Wij vertellen je meer over het formaat van iedere iPad.© 1999 - 2022 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen