The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Iris

Mogelijkheden van de Philips Airfryer uitbreiden

In de Philips Airfryer maak je met behulp van accessoires diverse gerechten. Zowel voor de Airfryer XL, de Airfryer XXL en de kleine Philips airfryers zijn er accesoires beschikbaar. Hiermee grill je groenten, bak je muffins, maak je popcorn én bereid je verschillende ingrediënten tegelijkertijd. In dit artikel leggen we uit welke accessoires je waarvoor gebruikt.

De mogelijkheden

In dit artikel bespreken we de volgende accessoires zodat jij alles uit je Philips Airfryer haalt:

  • Grillplaat
  • Kookrek
  • Bakvorm
  • Mand
  • Muffinvorm

Welke accessoires zijn geschikt voor mijn Philips airfryer?

De bakaccessoires zijn er in verschillende formaten. De accessoires zijn ontworpen voor de Philips Airfryer XL, de Philips Airfryer XXL, maar ook voor de kleine Philips airfryers. Let er dus goed op of het kookrek of de grillplaat geschikt is voor jouw model airfryer. Zo voorkom je dat deze te groot is of juist veel te klein is.

Grillplaten en kookrekken

Grillpaat met spiezen airfryer

Grillplaat

Verwissel het Airfryer mandje voor de Philips Airfryer grillplaat als je vlees, vis of groenten in de Airfryer bakt. De plaat wordt heet en grillt hierdoor jouw gerecht gaar. De grilplaat is ook erg handig voor het bakken van een verse pizza. Het accessoire is voorzien van een antiaanbaklaag, hierdoor heb je weinig tot geen vet nodig. Na gebruik spoel je alles netjes af onder de kraan.

Rvs kookrek airfryer

Kookrek

Met het kookrek creëer je als het ware een extra verdieping in je Philips Airfryer. Zo bak je met gemak meerdere hamburgers tegelijk. Dit kookrek gebruik je ook wanneer je een volledige maaltijd in één keer wilt maken. Zo leg je bijvoorbeeld eerst aardappelschijfjes in de pan en bak je tegelijkertijd groente en een stuk vlees op het kookrek. Het rek reinig je na gebruik in de vaatwasmachine.

Manden en bakvormen

Bakvorm airfryer

Bakvorm

De Airfryer bakvorm heeft in tegenstelling tot de snackmand een dichte bodem. Hierdoor gebruik je het bakblik voor het bakken van brood en taart, maar bijvoorbeeld ook voor ovenschotels of gerechten welke veel vocht bevatten.

bakmand airfryer

Mand

Dankzij het deksel vliegen lichte ingrediënten niet uit de mand wanneer de luchtstromen door de airfryer circuleren. Zo maak je zelf popcorn van maiskorrels, of chips van dunne schijfjes aardappel of groente. De mand reinig je gemakkelijk dankzij de verwijderbare bodem.

muffinvormen airfryer

Muffinvormen

Met de siliconen muffinvormen bak je muffins in je Philips Airfryer, maar je maakt er net zo gemakkelijk groentetaartjes of andere gerechtjes in. Door het flexibele materiaal is invetten niet nodig en komen de cakejes heel gemakkelijk uit de vorm.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen