The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Giovanni

Hoe installeer je Fortnite op jouw PS4?

Na het lezen van deze pagina weet je precies hoe je het razendpopulaire Fortnite op je PS4 installeert. Zo ga jij of de gelukkige ontvanger na het uitpakken zo snel mogelijk aan de slag.

Installatie van Fortnite op je PS4

  • Maak een PSN account aan
  • Download Fortnite en installeer de game op je PS4
  • Koppel een Epic Account of maak er een aan

Voorbereiding

Uit de doos PS4

Heb je een gloednieuwe PS4? Loop dan eerst op je gemak het aansluitproces door. Is je PS4 al helemaal aangesloten? Zorg dan dat je een stabiele internetverbinding hebt, het liefst via een bekabelde aansluiting.

Een PSN Account aanmaken

PSN account maken

Heb jij of de ontvanger al een PSN account? Log dan in, zoals gebruikelijk. Nog geen PSN account? Dan zal je nieuwe PS4 je vragen er eentje aan te maken. Let op! Voer bij dit account betrouwbare informatie in (zoals je geboortedatum), want mocht je het wachtwoord ooit vergeten, dan heb je deze informatie nodig om je account terug te halen.

Downloaden en Installeren

Eenmaal ingelogd op je PSN account beland je op het hoofdmenu van je PS4. In de rij vierkante iconen in het midden van het scherm zie je een aantal PS4 applicaties, waaronder de PlayStation Store. Selecteer de PlayStation Store. In de PS Store zie je links een aantal categorieën. Fortnite is te vinden onder Free-to-Play, of via de zoekfunctie. Aan de linkerzijde vind je een knop 'aan Bibliotheek toevoegen'. Na het selecteren van deze knop volgt daarna de optie voor 'installeren'.

Een Epic Account aanmaken of koppelen

Fortnite spelen

Eenmaal gedownload en geïnstalleerd verschijnt Fortnite nu in de lijst iconen in het hoofdmenu. Selecteer het icoon en de game zal starten. De game vraagt je nu om met een Epic Games account in te loggen. Heb jij of de ontvanger al een account? Log dan in. Zo niet, volg dan de stappen om een account aan te maken. Dit kan ook via je computer, vanaf: https://accounts.epicgames.com/login Voltooi het proces en log op je PS4 in op je account. Klaar!

Spelen!

Je bent nu klaar om Fortnite op je PS4 te spelen! Onthoud: schieten is zilver, maar bouwen is goud!

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen