The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Iris

Hoe plaats je het Claris Pro Smart waterfilter in jouw Jura WE8?

Volg de instructies uit onderstaande video voor het plaatsen van het Claris Pro Smart waterfilter in jouw Jura WE8. Het is belangrijk dat je de koffiemachine met dit waterfilter kalkvrij houdt, omdat kalk schadelijk is voor de leidingen van jouw apparaat. Het waterfilter voorkomt kalkaanslag en vervang je ongeveer één keer per 3 maanden.

Instructies voor plaatsen van het waterfilter

Volg de instructies uit de video op om het waterfilter op de juiste manier te plaatsen. Hier ben je zo'n 10 minuten mee bezig.

Nodig:

  • Jura Claris Pro Smart waterfilter
  • Opvangbak (500 ml inhoud)

Hoe vaak vervang je het waterfilter?

Jura WE8 waterfilter vervangen

Het display geeft eens in de 3 maanden aan dat je het waterfilter moet vervangen. Omdat het waterfilter communiceert met de koffiemachine via bluetooth, werkt het heel gericht en voorkomt zo 99% van de kalkaanslag. Dit maakt ontkalken eigenlijk overbodig. Scheelt jou weer werk. Het is dan wel van belang dat je het filter telkens op tijd vervangt.

Welk waterfilter gebruik je?

Waterfilter | Geschikt voor Jura WE espressomachines | Met RFID-technologie (Radio-frequency Identification)
39,99
op voorraad

Het Claris Pro Smart waterfilter is het enige filter dat in het waterreservoir van de Jura WE8 past. Deze koffiemachine heeft een groter waterreservoir dan andere koffiemachines van Jura.© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen