The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Iris

Hoe reinig je de zetgroep van jouw Jura WE8 koffiemachine?

We geven je handige video instructies voor het reinigen van de zetgroep van jouw Jura WE8. Dit doe je ongeveer één keer per 1,5 maand. Het reinigingsprogramma spoelt alle koffieresten weg, zodat de zetgroep goed zijn werk blijft doen. Op het display verschijnt vanzelf een melding wanneer je de reinigingsbeurt moet uitvoeren.

Instructies voor het reinigen

De video laat stap voor stap zien hoe je de zetgroep van jouw koffiemachine reinigt. Het reinigen duurt ongeveer 20 minuten. Via het display selecteer je gemakkelijk het automatische reinigingsprogramma.

Nodig:

  • Jura reinigingstabletten (1 stuk per reinigingsbeurt)
  • Opvangbak (500 ml inhoud)

Hoe vaak moet je reinigen?

Jura We8 zetgroep reinigen

De zetgroep reinig je ongeveer één keer per 1,5 maand. De Jura WE8 geeft vanzelf een melding, dus je hoeft dit niet zelf bij te houden. Dit zal ongeveer na het zetten van 180 koppen koffie zijn. De zetgroep is een belangrijk onderdeel van een volautomatische koffiemachine en moet soepel blijven bewegen om koffie te zetten. Er blijven veel koffieresten tussen de zetgroep zitten en met het reinigingsprogramma spoel je alles weer mooi schoon.

Welk reinigingsmiddel gebruik je?

Reinigingstabletten | Geschikt voor Jura koffiemachines | Voor 6 reinigingsbeurten
15,99
op voorraad

We raden je aan om de reinigingstabletten van Jura te gebruiken. De tabletten zijn speciaal gemaakt voor Jura koffiemachines en zijn precies afgestemd op het materiaal van de zetgroep. Zo weet je zeker dat je dit onderdeel niet beschadigt. Ook voorkom je zo dat de garantie op de koffiemachine vervalt door gebruik van verkeerde reinigingsmiddelen.© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 13.488 beoordelingen