The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Bob

Hoe reset je een Huawei smartphone?

Door je Huawei smartphone te resetten, verwijder je al je persoonlijke gegevens en zet je het toestel terug naar de fabrieksinstellingen. Dit kan helpen als je telefoon bijvoorbeeld erg langzaam is geworden. Het is ook belangrijk om je telefoon te resetten als je je toestel inruilt of doorverkoopt. Je reset je Huawei smartphone eenvoudig door deze stappen te volgen.

Voor je begint: maak een back-up

Houd er rekening mee dat bij het resetten van je Huawei smartphone al je persoonlijke gegevens worden verwijderd. Denk aan je apps en contacten, maar ook aan je foto’s en filmpjes. Maak dus eerst een back-up van wat je wilt bewaren. Bewaar alles bijvoorbeeld in de cloud of op een geheugenkaart.

Stappenplan in beeld

Na het bekijken van deze video weet je precies hoe je je Huawei smartphone moet resetten.

Stap 1: instellingen

Huawei smartphone resetten

Ga op je homescreen naar Instellingen.

Stap 2: systeem

Huawei smartphone instellingen systeem

Scroll helemaal naar beneden en druk op Systeem.

Stap 3: reset

Huawei smartphone reset

Druk op Reset.

Stap 4: resetten

Huawei telefoon resetten

Druk op Telefoon resetten.

Stap 5: resetten en bevestigen

Huawei smartphone resetten

Je krijgt eerst nog een waarschuwing. Druk op Telefoon resetten en voer je wachtwoord in om de reset te bevestigen. Je Huawei smartphone wordt nu teruggezet naar de fabrieksinstellingen en al je persoonlijke bestanden worden verwijderd.

Hulp van een specialist in de winkel

Hulp van een specialist in de winkel

Heb jij hulp nodig bij het resetten van je Huawei toestel? In de winkels van Coolblue vind je specialisten die je daarbij kunnen helpen. Neem je toestel mee en leg aan onze specialisten uit wat er moet gebeuren. Voor je het weet sta je met een compleet gereset Huawei toestel weer buiten. Ook voor andere vragen over je Huawei toestel kun je terecht bij onze specialisten.© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 13.222 beoordelingen