The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Manon

Hoe stel je Imaging Edge Mobile in?

Met de Imaging Edge Mobile applicatie is je Sony camera altijd verbonden met je Android of iOS smartphone of tablet. Deze app vervangt de Sony PlayMemories app, maar heeft dezelfde functionaliteiten. Je bedient je camera op afstand en stuurt je foto’s en video’s direct naar je familie en vrienden. In dit artikel lees je hoe je de applicatie instelt.

Je camera verbinden met Imaging Edge Mobile in 4 stappen

Om je camera te verbinden met de Imaging Edge Mobile app, doorloop je een aantal stappen. In de video hiernaast zijn de stappen uitgelegd. Dezelfde stappen zijn te lezen in de volgende alinea's.

Stap 1. Download de app

Stap 2. Open de app

Stap 3. Zet wifi aan

Stap 4. Aan de slag

Stap 1: download de app

App downloaden

Voordat je aan de slag gaat met de Imaging Edge Mobile app, download je hem op je smartphone. Als je een iPhone of iPad hebt, ga je naar de Apple App Store. Heb je een Android smartphone of tablet, dan download je de app in de Google Play Store. Je zoekt Imaging Edge Mobile en klikt op installeren. De app heeft een oranje logo met wit icoontje.

Stap 2: open de app

App openen

Als je de Imaging Edge Mobile app opent, krijg je een aantal vragen. Je beantwoordt of fotograferen je werk of hobby is en welk type fotografie jouw favoriet is. Daarna kom je in het hoofdmenu van de app terecht. Je hebt hier een knop met een Verbindingsgids. Deze legt kort uit hoe je jouw camera verbindt met je smartphone. Je hebt 2 opties om je camera te verbinden: via wifi of met een QR code.

Stap 3: zet wifi aan op je camera

Wifi aanzetten

Open het menu van je camera en ga naar het icoontje met de vierkante tegeltjes. Klik op Application list en ga vervolgens naar Smart remote embedded. De camera zet nu wifi aan en de naam van je camera verschijnt in beeld. Tegelijkertijd zie je de naam van je camera in de app verschijnen, onder het kopje Met camera verbinden. Hier klik je op en beide apparaten verbinden automatisch met elkaar.

Stap 4: aan de slag met je camera

Foto maken

Je ziet nu het beeld van je camera op het scherm van je smartphone. Als je een foto maakt, slaat de app hem direct op je smartphone op. Je stelt zelf de opslaglocatie in. Daarnaast pas je via je smartphone instellingen aan, zoals de belichting en zelfontspanner.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen