The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Jesper

Hoeveel handsets heb je nodig?

Soms is het handig om op meer dan 1 plaats in je huis bereikbaar te zijn. In dat geval kies je voor een vaste telefoon met meerdere handsets. Of breid het aantal handsets op een later moment eenvoudig uit. In dit artikel leg ik uit wat de mogelijkheden zijn van meerdere handsets en welke voor- en nadelen hieraan verbonden zijn.

Aantal handsets per gebruikssituatie

Aantal handsets per gebruikssituatie DECT

De hoeveelheid handsets die je nodig hebt, is afhankelijk van je gebruikssituatie. Bedenk voordat je een vaste telefoon koopt op welke plekken je hem wil neerzetten en in hoeveel ruimtes. Wil je bereikbaar zijn in de woonkamer en slaapkamer? Dan biedt een set met 2 handsets uitkomst. Wil je een toestel op elke verdieping van je bedrijfspand? Kijk dan eens bij vaste telefoons met 4 handsets of meer.

Voordelen van meer handsets

Voordelen van meer handsets

Door voor een set met meerdere handsets te kiezen, ben je op meerdere plekken bereikbaar. Een bijkomend voordeel is dat je vaak kosteloos intern belt tussen de handsets. Ook externe oproepen verbind je gemakkelijk intern door. Het telefoonboek met contactpersonen kan soms met één druk op de knop overgedragen worden naar de extra handsets. Daarentegen is het niet mogelijk om onbeperkt handsets toe te voegen. Het maximale aantal losse handsets dat op een basisstation kan worden aangesloten varieert per toestel.

Later uitbreiden

Later uitbreiden

Beschik je al over één of meerdere vaste telefoons met GAP functionaliteit waarop je een nieuwe handset wilt aansluiten? Dankzij GAP sluit je handsets en basisstations van verschillende merken gemakkelijk op elkaar aan. Dit komt van pas wanneer je later wil uitbreiden en de originele handsets niet meer verkrijgbaar zijn. Wil je weten wat je nodig hebt voor het uitbreiden van je huistelefoon? Het onderstaande artikel biedt uitkomst:

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen