The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Dorieke

Mijn SodaStream maakt een raar geluid

Maakt jouw SodaStream een raar geluid bij of na gebruik? In dit artikel lopen we de situaties door waarin de SodaStream een raar geluid maakt. Per geluid vertellen we of het gebruikelijk is, of het weggaat en hoe je het eventueel voorkomt.

Bij het indrukken van de knop

SodaStream Crystal knop indrukken

Wanneer je de knop indrukt om bruis toe te voegen, maakt het apparaat een hard, brommend geluid. Dit is alleen de eerste 10 tot 20 keer dat je de knop indrukt. Het geluid gaat daarna vanzelf weg. Je hoort nog wel dat het apparaat bruis toevoegt, maar dit geluid is een stuk zachter. Blijft het harde, brommende geluid aanhouden? Kijk dan of je de fles tot de streep hebt gevuld met water en of de cilinder goed vastzit.

Na het indrukken van de knop

SodaStream Crystal met glazen karaf

Na het indrukken van de knop hoor je een sissend geluid. Dit is normaal. Dit geluid gaat weg op het moment dat je de fles van de houder haalt of als je de bak van de SodaStream Crystal weer opent. Blijft het sissende geluid ook na het verwijderen van de fles? Kijk dan of de cilinder goed vastzit.

Bij het openen van de SodaStream Crystal

SodaStream Crystal bak open

Wanneer je de flessenhouder van de SodaStream Crystal opent, hoor je een hard sissend geluid. Dit is normaal. Het geluid duurt een paar seconden. Blijft het geluid langer of gaat het over in een zacht sissend geluid? Kijk dan of je de cilinder goed bevestigd hebt en of deze goed vastzit.© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 13.327 beoordelingen