The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Steven

Monitoren bekijken in onze winkels

Ben je op zoek naar een monitor, maar wil je deze eerst in het echt zien? Kom dan langs in één van onze winkels in Amsterdam, Tilburg, Rotterdam, Den Haag en Zaventem. Hieronder lees je in welke winkels je monitoren uitprobeert. Daar staan onze specialisten klaar om je advies te geven.

Informatie over onze winkels

Ingang Coolblue winkel

Monitoren testen in de winkel

Je vindt onze monitoren in de winkels in Amsterdam, Tilburg, Rotterdam, Den Haag en Zaventem. Hier kun je de producten ook direct testen. In de overige winkels kun je uiteraard ook gewoon terecht voor advies.

Advies specialisten winkel Coolblue

Advies van onze specialisten

Liever meer advies over een product? Of twijfel je welke monitor het beste bij je past? Bij al onze winkels kun je terecht voor persoonlijk advies. Onze specialisten helpen je graag bij het kiezen van de beste monitor voor jou. Natuurlijk beantwoorden ze ook al je vragen.

Tips vooraf aan het testen

Monitor testen Coolblue winkel

Bij het kiezen van een monitor kan het handig zijn om van tevoren je bureau op te meten. Zo bekijk je in de winkel of een bepaald inchformaat monitor wel op je bureau past. Neem voor de zekerheid ook een rolmaat of meetlint mee naar de winkel.

Onderzoek welke video output je laptop of computer heeft. Dat heeft veel impact op de keuze van je monitor. Heeft je laptop bijvoorbeeld een video output van maximaal full hd? Dan heeft een 4K monitor niet zoveel zin. Tenzij je in de toekomst een andere laptop koopt die wel de output heeft waarvoor je een monitor kiest.

Tips voor tijdens het testen

Tips testen monitor

Om de juiste monitor te kiezen, is het handig om van tevoren over een aantal dingen na te denken. Zo weet je beter waar je op moet letten als je in de winkel staat. Denk aan:

  • Formaat. Meet de monitor op en check of hij tussen de andere spullen op je bureau past. Probeer je hoofd net zo dichtbij de monitor te krijgen als dat je erachter zou zitten, zo zie je snel of de monitor het formaat heeft dat bij jou past.
  • Beeldkwaliteit. Vergelijk verschillende resoluties met elkaar. Als je erg veel waarde aan detail hecht kan bijvoorbeeld een 4K monitor een betere keuze zijn dan een full hd monitor.
  • Gebruikssituatie. Waar wil je de monitor voor gebruiken? Wil je internetten, foto's bewerken of gamen? Vraag onze specialist om advies.


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen