The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Bob

Hulp bij het kiezen van een tablet

Tablets zijn er in allerlei varianten. Met een klein basismodel check je vooral je mail en social media, terwijl je met de krachtigste modellen ook zware programma's en games te lijf gaat. Sommige tablets neem je onderweg ook nog eens handig mee. Hier helpen we je de tablet uitzoeken die het best bij jouw gebruik aansluit.

Tablet van standaard kwaliteit voor entertainment

Wanneer jij van plan bent om je nieuwe tablet voornamelijk te gebruiken voor lichte taken, dan volstaat een basisklasse tablet. Je gebruikt een dergelijke tablet bijvoorbeeld voor internetbankieren, social media, online shoppen en af en toe een filmpje kijken. De tablet volstaat ook voor simpele spelletjes zoals Wordfeud of Candy Crush. Wil je Netflixen of zware 3D games spelen in hoge kwaliteit? Kies dan voor een tablet in een hoger segment.

Tablet van topkwaliteit voor entertainment

Met een tablet van topkwaliteit voor entertainment kijk je films en series en speel je spellen in de hoogste kwaliteit. De kleuren spatten van het scherm en de speakers produceren een vol geluid. Zo lijkt het net alsof je midden in je favoriete serie zit. Deze tablets voeren zware taken moeiteloos uit. Je gebruikt de tablet daarnaast natuurlijk ook gewoon voor simpele taken zoals social media, vakanties boeken of je vakantiefoto's bekijken.

Tablets voor het hele gezin

Het hele huishouden kan met een gezinstablet overweg. Overdag gebruiken je kinderen de tablet om een filmpje te kijken of vrolijke en leerzame spelletjes te spelen in de speciale kindermodus. Wanneer ze 's avonds op bed liggen, gebruik je de tablet zelf om ontspannen op de bank door je social media tijdlijn te scrollen of een serie te kijken. We raden voor een gezinstablet een stevige tablethoes aan. Zo weet je zeker dat je tablet een ongelukje overleeft.

Tablets voor kinderen

Zoek je een tablet voor je kinderen? Kies dan voor een specifieke kindertablet of een standaard tablet met kindermodus. Kindertablets van het merk Kurio zitten boordevol vrolijke en leerzame apps en spelletjes waar de jongste telg van het gezin mee uit de voeten kan. Als ouder heb je controle over de apps die beschikbaar zijn en stel je bijvoorbeeld een gebruikslimiet in. Een standaard tablet met kindermodus is geschikter voor kinderen die iets ouder zijn. Ga in dat geval voor een tablet met een stevige kinderhoes en schaf eventueel een koptelefoon aan.

Studententablet

Voor je studie is een studententablet een goede oplossing. Een tablet is lichter en compacter dan een laptop en past gemakkelijk in je tas. Je gebruikt de tablet om colleges te kijken of presentaties te maken. Met een toetsenbord hoes tover je de tablet om in een kleine laptop en tik je razendsnel verslagen en e-mails. Gebruik een stylus om tijdens een college snel aantekeningen te maken. 's Avonds gebruik je de tablet om te ontspannen onder het genot van je favoriete Netflix serie.

Tablet voor zakelijk gebruik

Een tablet voor zakelijk gebruik komt van pas wanneer je voor je werk veel moet reizen. Een tablet is compacter dan een laptop. Zo neem je hem overal gemakkelijk mee naartoe. Je gebruikt de tablet bijvoorbeeld voor het maken van aantekeningen en het voorbereiden en het geven van een presentatie. Met een tablethoes met toetsenbord til je jouw productiviteit naar een hoger niveau. Wil je ook internetten met de tablet op plekken zonder wifi? Kies dan voor een tablet voor zakelijk gebruik met 4G ondersteuning.

Ook onderweg online

Ben jij altijd op pad en zoek je een tablet voor entertainment of productiviteit? Kies dan voor een tablet met 4G ondersteuning. Je hebt ook toegang tot internet op plekken zonder wifi verbinding. Zo ben je onderweg altijd bereikbaar en scrol je overal door je social media tijdlijn of speel je online spelletjes. Let wel: om verbinding te maken met het 4G netwerk heb je een simkaartje met mobiel internet nodig.

Tablet voor grafisch gebruik

Tablets voor grafisch gebruik zijn echte krachtpatsers. Op de tablet gebruik je zware apps voor foto- en videobewerking zonder dat het beeld hapert. De tablets hebben een hoge schermkwaliteit en voldoende opslaggeheugen voor je al apps, foto's en video's. Het geheugen breid je eventueel nog uit met een geheugenkaartje. Kies voor een tablet met een stylus of koop er een compatibele stylus bij zodat je nóg nauwkeuriger te werk gaat en je je creativiteit de vrije loop laat. Deze tablets van topkwaliteit zijn natuurlijk ook geschikt voor andere zware taken, zoals het spelen van 3D games met de hoogste instellingen.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen