The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Alles over tablets

Wil je een tablet kopen, maar weet je nog niet welke? Hier hebben we al ons tablets advies verzameld, met onder andere specialisten reviews en artikelen waarin we tablets vergelijken. Ook gaan we in op kindertablets en manieren om je tablet kindvriendelijk te maken. Daarnaast helpen we je op weg met het installeren van je Samsung tablet of iPad.

Een tablet kiezen

iPad Samsung Galaxy Tab A 10,1 Huawei M5 8 inch

Je hebt kleine tablets die je gemakkelijk in je tas stopt, maar ook grote modellen met een haarscherp scherm en stereo speakers. Welke voor jou het meest geschikt is hangt af van je gebruikssituatie. We helpen je de beste tablet voor jou en het bijbehorende hoesje te kiezen.

Apple

Apple iPad

Op zoek naar iPad? Wij hebben verschillende modellen voor je uitgetest en met elkaar vergeleken. Daarnaast hebben we tips om bijvoorbeeld je batterijduur te verlengen of iPad te installeren.

Samsung

Samsung tablet

Samsung heeft zowel instapmodellen als meer geavanceerde tablets die in de buurt komen van een laptop. Wij hebben een aantal modellen voor je met elkaar vergeleken en helpen je op weg met het installeren van je Samsung tablets en het overzetten van je gegevens.

Algemene ondersteuning

Tablet batterij leeg

Loop je tegen problemen aan met je tablet? Hier lees je hoe je je batterijduur kan verlengen en hoe je Norton installeert op je tablet.

Vergelijkingen

Tab S3 versus Tab S2

Kinderen en tablets

Kind tablet

Kinderen zitten ook graag op de tablet en je wilt natuurlijk dat dit zo veilig mogelijk verloopt. Lees hier op wat voor manieren je je tablet kindvriendelijk maakt en hoe je Samsung Kids Mode daar bijvoorbeeld bij gebruikt.


© 1999 - 2019 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 16.563 beoordelingen