The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Koen

Meestgestelde vragen over de PlayStation 5


Meestgestelde vragen over de PlayStation 5

Is de PlayStation 5 nog verkrijgbaar? Beide edities van de PlayStation 5 zijn tijdelijk uitverkocht. We weten nog niet wanneer we de nieuwe voorraad ontvangen en hoeveel dit er zijn.

Heeft het zin om de klantenservice te bellen? Nee. Onze klantenservice medewerkers kunnen je niet meer vertellen dan op deze pagina staat. Ook kunnen zij geen PlayStation 5 bestelling voor je plaatsen.

Kan ik de PlayStation 5 in de winkel kopen? Nee. De PlayStation 5 is nu niet te koop in onze winkels. Zodra dit verandert, lees je ‘t op deze pagina.

Is de PlayStation 5 nou echt zo goed? De nieuwe generatie PlayStation brengt de krachtigste console van Sony tot nu toe. Speel games in een 4K resolutie met de PlayStation 5. Ook laden je games sneller dan ooit door de krachtige processor en NVMe SSD.

Wat kun je in de tussentijds doen tot jij de PlayStation 5 bestelt? Stof je PlayStation 4 games af, want met backwards compatibility speel je ook je oude Call of Duty of de nieuwe FIFA 21 die je op de PS4 speelt. Oefen deze games, zodat je op de PlayStation 5 meteen een vliegende start maakt.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen