The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Lucas

Vergelijk de Beats Solo Pro met de Beats Solo3

Met de komst van de Beats Solo Pro heeft Beats een nieuw vlaggenschip in de Solo koptelefoon lijn. De nieuwe Pro variant heeft naast noise cancelling nog een aantal andere veranderingen ten opzichte van de Solo3. In dit artikel vergelijken we beide koptelefoons, zo weet jij precies wat de overeenkomsten en de verschillen zijn.

Beats Solo Pro

On ear | 22 uur batterijduur | Noise cancelling
249,-
op voorraad
  • Actieve noise cancelling dempt storende omgevingsgeluiden en ruis.
  • Dankzij de snellaadfunctie gebruik je na 10 minuten opladen de koptelefoon voor 3 uur.
  • Door de H1 Chip verbindt de koptelefoon automatisch met al jouw Apple apparaten.
  • Je koppelt de koptelefoon niet snel via NFC aan je Android toestel.

Beats Solo3

On ear | 40 uur batterijduur | W1 chip
229,-
niet meer leverbaar
  • Via bluetooth stream je draadloos muziek van je smartphone of tablet.
  • Na 5 minuten laadtijd kun je de koptelefoon 3 uur lang gebruiken.
  • Dankzij de W1 Chip verbindt de koptelefoon automatisch met al jouw Apple apparaten.
  • De koptelefoon beschikt niet over noise cancelling.

Vergelijk de Beats Solo Pro en Beats Solo3

Beats Solo Pro Beats Solo3
On ear Ja Ja
Noise cancelling Ja Nee
Snel verbonden met iCloud apparaten Ja Ja
Accuduur 22 uur (met noise cancelling ingeschakeld) 40 uur

Noise cancelling

Solo Pro noise cancelling test

Beats Solo Pro: noise cancelling

De Beats Solo Pro is een on ear koptelefoon met noise cancelling. Dit komt niet vaak voor, gezien on ear koptelefoons je oren niet helemaal afsluiten. Iets wat een over ear koptelefoon wel doet. Maar ondanks dat weet de Beats Solo Pro met deze technologie omgevingsgeluid goed te dempen. Hierdoor hoef jij op kantoor of in de trein het geluid van je muziek niet harder te zetten als je last hebt van omgevingsgeluid.

Beats Solo3 test

Beats Solo3: geen noise cancelling

Doordat de Beats Solo3 geen noise cancelling heeft, zul je omgevingsgeluid en ruis nog steeds blijven horen. Wanneer je dus een on ear koptelefoon zoekt die wel omgevingsgeluid dempt, is de Beats Solo Pro de juiste keuze.

Snel verbonden met iCloud apparaten

Beats Solo Pro naast iPhone

Beats Solo Pro: H1 chip

De Beats Solo Pro beschikt over de H1 chip. Het grootste voordeel van deze chip is dat je supersnel met al jouw iCloud apparaten bent verbonden en snel schakelt tussen verschillende toestellen. Naast tal van andere voordelen zorgt de chip er ook nog voor dat de koptelefoon langer meegaat en een betere geluidskwaliteit weergeeft bij verbinding met een Apple toestel.

Beats Solo3 naast iPhone

Beats Solo3: W1 chip

Net als in de Solo Pro zit er in de Beats Solo3 een chip die ervoor zorgt dat de koptelefoon snel is verbonden met al jouw iCloud apparaten. De W1 chip is de voorganger van de H1 chip en doet in principe hetzelfde, alleen doet H1 chip het beter. Met beide chips heb je toegang tot Siri, alleen bij de H1 chip spreek je de spraakassistent aan met ‘Hey Siri’, zonder eerst op een knopje te drukken.

Batterijduur

Beats Solo Pro in handen

Beats Solo Pro: 22 uur met noise cancelling ingeschakeld

Wanneer je continu gebruik maakt van de noise cancelling bij de Beats Solo Pro, gaat de accu op een volle lading 22 uur mee. Maak je geen gebruik van de noise cancelling? Dan luister je 40 uur lang naar muziek. Wanneer je de noise cancelling niet nodig hebt, is het handig om deze uit te schakelen. Zo gaat de batterij langer mee.

Beats Solo3 in handen

Beats Solo3: 40 uur

De Beats Solo3 heeft geen noise cancelling, waardoor je op een volgeladen batterij 40 uur lang muziek luistert. De batterij van de Solo3 en de Solo Pro zijn dus te vergelijken met elkaar, alleen gaat die van de Solo Pro minder lang mee als je gebruik maakt van de noise cancelling.

Conclusie

De Beats Solo Pro en de Beats Solo3 zijn allebei on ear koptelefoons die je snel koppelt aan je iPhone of ander iCloud apparaat. De H1 chip is iets sneller en energiezuiniger dan de W1 chip, maar het grootste verschil tussen de 2 koptelefoons is de noise cancelling. Wanneer je een on ear koptelefoon met noise cancelling zoekt, is de Solo Pro de keuze voor jou. Wil je geen noise cancelling maar wel een lange batterijduur en snel verbonden zijn met je Apple toestel? Dan is de Solo3 de juiste keuze.© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen