The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door David

Wat zijn de verschillen tussen de Asus productlijnen?

Of je nou een laptop zoekt om een beetje op te internetten en te mailen of de nieuwste games op ultra instellingen speelt; Asus heeft voor iedere gebruiker een bijpassende notebook. Deze laptops zijn ingedeeld in verschillende productlijnen, zodat jij makkelijker kiest. Van Asus ZenBook en VivoBook tot de TUF en Republic Of Gamers series, de verschillen lees je hier.

Asus ZenBook

Met zijn stevige behuizing en lichte gewicht is de Asus ZenBook een laptop die zeer geschikt is om de hele dag met je mee te nemen. Stop 'm in je tas en je hebt niet het idee dat je een paar bakstenen meezeult. En als je met je ZenBook per ongeluk ergens tegenaan stoot, is hij niet meteen kapot. Je hebt Asus ZenBook vanaf 13 inch tot en met 15 inch. Hierbij geldt de ZenBook als instap, en de ZenBook S en ZenBook Pro zijn de luxere modellen met de meest krachtige onderdelen. Heb je liever een 2-in-1, dus een laptop en tablet in 1? Dan is de ZenBook Flip iets voor jou.

Asus ROG en TUF

ROG is een afkorting, die staat voor Republic Of Gamers. TUF staat voor The Ultimate Force. Met een Asus ROG of TUF laptop ben je dus klaar om je favoriete spellen te spelen. De TUF modellen zijn geschikt om de meeste games mee te spelen. Zolang ze grafisch niet te zwaar zijn en je de instellingen niet altijd naar ultra wil schuiven. Wil je dat wel? Ga dan voor een ROG model, die videokaarten vanaf de NVIDIA GeForce GTX 1060 hebben. Met een ROG speel je met gemak al je favoriete games op de hoogste instellingen.

Asus VivoBook

VivoBook is de naam voor een grote groep Asus laptops. Van een 11 inch laptop die je meeneemt naar school om aantekeningen te maken, tot een krachtpatser om video's te bewerken: er is voor iedere gebruiker een geschikte VivoBook. Daarnaast is er de VivoBook Flip, een 2-in-1 die de voordelen van een tablet en een laptop combineert. Voor de veeleisende gebruiker zijn de VivoBook Pro en VivoBook S opties. Deze laptops hebben een dedicated videokaart, zodat je er ook lichtere games mee speelt.

Asus Transformer Book

De Asus Transformer Book is een 2-in-1, net zoals de ZenBook Flip en de VivoBook Flip. Met 1 groot verschil; het toetsenbord van de Transformer Book haal je los, terwijl dat bij het toetsenbord van de Flip laptops niet mogelijk is. Het voordeel van een toetsenbord dat je loshaalt, is dat je echt een tablet overhoudt. En zonder toetsenbord is de Transformer Book een stuk lichter en compacter dan de Flip varianten. Dus als je op zoek bent naar een tablet en af en toe ook een toetsenbord nodig hebt, dan is de Transformer Book een interessante optie.


© 1999 - 2019 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 24.338 beoordelingen