The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Uhro

Wat heb je nodig voor gemak & comfort in een slim huis?

Met slimme producten zorg je voor meer gemak. Zo schakel je jouw verlichting in met een app of via een slimme speaker. Met bijvoorbeeld een slimme thermostaat zorg je voor meer comfort. Zo is het altijd behaaglijk warm in je huis. In dit artikel vertel ik je welke smart producten je nodig hebt voor meer gemak en comfort in huis.

Alles werkt samen

Alles werkt samen

Koop compatibel smart home producten en alles werkt samen. Laat bijvoorbeeld je verlichting en thermostaat tegelijk inschakelen als je thuiskomt. Of zorg ervoor dat je met een spraakopdracht je plafondlampen dimt terwijl de schemerlamp inschakelt. Voeg een sensor toe die registreert wanneer je binnenkomt. Of laat een app dit bepalen. Zo hoef je nergens meer aan te denken.

Thuiskomen in een warm en verlicht huis

Geofencing smart lampen

Als de dagen korter en kouder zijn, wil je niet thuiskomen in een koud huis. Stel daarom je thermostaat zo in dat hij al gaat verwarmen voor je thuis bent. Zo is het altijd behaaglijk warm als je de deur binnenstapt. Koppel de thermostaat ook aan je smartlampen en die gaan ook aan als je thuiskomt. Zo voelt je huis gelijk prettig als je na een lange dag thuis komt.

Slimme thermostaat leert van je gedrag

Slimme thermostaat

Een slimme thermostaat zorgt ervoor dat je huis altijd op de juiste temperatuur blijft. Deze thermostaten leren van je gewoontes. Daardoor is het niet alleen lekker warm als je thuiskomt. Ook als je 's ochtends uit bed komt, is je huis al op de ideale temperatuur. De temperatuur gaat bovendien vanzelf omlaag als je niet thuis bent. Doordat je nooit meer kunt vergeten om de verwarming omlaag te zetten, bespaar je bovendien stroom.

Smart lampen automatiseren met of zonder sensor

Slimme verlichting

Smart lampen stel je zo in dat ze altijd aan gaan als je thuiskomt. Dat doe je door je locatie te koppelen aan de app van je smart verlichting. Daarnaast gebruik je een sensor voor automatisering. Zo'n sensor zorgt er niet alleen voor dat de lampen aanspringen bij thuiskomst. Je bevestigt deze ook in al je kamers. Zo heb je direct voldoende licht als je een kamer binnenwandelt. Vertrek je uit een ruimte? Dan schakelen de lampen vanzelf uit.

Domme apparaten slim maken met een smart plug

Slimme stekkers

Heb je 'domme' apparaten in huis die verder prima functioneren? Met een slimme stekker maak je ieder product smart. Zo bedien je jouw nachtlampje bijvoorbeeld ook met een app. Of koppel je koffiezetapparaat met een smart plug. Na het opstaan hoef je dan niet uit bed te komen. Je zet een vers bakkie door de koffiezetter in de app in te schakelen. Koppel de slimme stekker aan je smart speaker of smart home hub en bedien je apparaten ook met je stem.

Een schoon huis met een robotstofzuiger

Slimme robotstofzuiger

Waar je thermostaat en smart verlichting uitschakelen als je vertrekt, schakelt een robotstofzuiger juist in. Deze slimme stofzuiger weet wanneer je afwezig bent. Zo is je huis schoon als jij terug thuiskomt. Heb je een vrije dag, maar wil je toch een gestofzuigd huis? Dan bedien je deze robotstofzuiger met de app of met je stem. Dat laatste doe je in combinatie met een smart home hub.

Bedienen met je stem, vanuit je luie stoel

Slimme speakers

Een smart home hub of slimme speaker is het hart van jouw slimme huis. Met de ingebouwde spraakassistent geef je gesproken opdrachten aan slimme apparaten. Zo zet je de verwarming op 20 graden of dim je het licht. Tegelijkertijd koppel je al jouw apparaten aan elkaar met een smart home hub. Zo zet je 's ochtends met 1 opdracht het licht aan en de koffiezetter aan. Terwijl je ontbijt, speelt een smart speaker bovendien je favoriete podcast af.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen