The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Uhro

Wat heb ik nodig voor gemak & comfort in een slim huis?

Met slimme producten zorg je voor meer gemak. Zo schakel je jouw verlichting in met een app of via een slimme speaker. Met bijvoorbeeld een slimme thermostaat zorg je voor meer comfort. Zo is het altijd behaaglijk warm in je huis. In dit artikel vertel ik je welke smart producten je nodig hebt voor meer gemak en comfort in huis.

Smart home hubs

Slimme speakers

Een smart home hub of slimme speaker is het hart van jouw slimme huis. Met de ingebouwde spraakassistent geef je gesproken opdrachten aan slimme apparaten. Zo zet je de verwarming op 20 graden of dim je het licht. Tegelijkertijd koppel je al jouw apparaten aan elkaar met een smart home hub. Zo zet je 's ochtends met 1 opdracht het licht aan en de koffiezetter aan. Terwijl je ontbijt, speelt een smart speaker bovendien je favoriete podcast af.

Slimme verlichting

Slimme verlichting

Smart lampen stel je zo in dat ze altijd aan gaan als je thuiskomt. Dat doe je door je locatie te koppelen aan de app van je smart verlichting. Ook kun je een sensor ophangen. Zo'n sensor zorgt er niet alleen voor dat de lampen aanspringen bij thuiskomst. Je bevestigt deze ook in al je kamers. Zo heb je direct voldoende licht als je een kamer binnenwandelt. Vertrek je uit een ruimte? Dan schakelen de lampen vanzelf uit.

Slimme thermostaat

Slimme thermostaat

Een slimme thermostaat zorgt ervoor dat je huis altijd op de juiste temperatuur blijft. Deze thermostaten leren van je gewoontes. Daardoor is het al lekker warm als je opstaat. Ook als je na een drukke werkdag thuiskomt, is je huis al op de ideale temperatuur. De temperatuur gaat bovendien vanzelf omlaag als je niet thuis bent. Doordat je nooit meer kunt vergeten om de verwarming omlaag te zetten, bespaar je stroom.

Slimme stekkers

Slimme stekkers

Heb je 'domme' apparaten in huis die verder prima functioneren? Met een slimme stekker maak je ieder product smart. Zo bedien je jouw nachtlampje bijvoorbeeld ook met een app. Of koppel je koffiezetapparaat met een smart plug. Na het opstaan hoef je dan niet uit bed te komen. Je zet een vers bakkie door de koffiezetter in de app in te schakelen. Koppel de slimme stekker aan je smart speaker en bedien je apparaten ook met je stem.


© 1999 - 2019 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 7.687 beoordelingen