The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Giovanni

De beste hardcore laptop gaming setup

Met een krachtige laptop setup ben je van alle markten thuis. Je speelt thuis aan je bureau, maar je staat ook zo bij je vrienden voor de deur en zit als eerste klaar voor de actie op een LAN party. Maar, bij zo'n krachtige laptop hoort ook een setup van formaat.

De gaming laptop

De gaming laptop zelf is natuurlijk het belangrijkste onderdeel van deze setup. Voor mij staat performance centraal, want je speelt niet alleen onderweg, maar ook met een hogere resolutie monitor. Daarnaast speel je met een laptop als deze nooit ver van een stopcontact, dus over accuduur maak ik mij niet druk. Ontwerp en gewicht wegen mee, maar zijn minder doorslaggevend dan monsterlijke specificaties.

De beste gaming laptop vanaf 1500 euro

Deze HP Omen laptop combineert alles wat ik zoek in een gaming laptop. Een krachtige i7 processor met een GTX 1070 videokaart zorgen voor de spierballen, zodat ik de nieuwste games ook echt met 144 fps op het 144 Hz scherm met G-sync voorbij zie vloeien. De NVME SSD garandeert korte laadtijden voor mijn favoriete games en bij zware programma's. En als je het mij vraagt, dan mag het ontwerp er ook nog best wel wezen.

Een Headset

De nieuwste games druipen niet alleen van de visuele details, maar ook het geluid ontwikkelt mee. Het is dan ook belangrijk dat je een gaming headset kiest die je meeneemt in de spelervaring en je bij online games net even een streepje voor geeft op je tegenstanders.

De beste gaming headset vanaf 180 euro

Als je constant van speellocatie wisselt heb je geen zin in gedoe met veel kabels. Gelukkig is dat met de draadloze Nari Ultimate dan ook niet nodig. De ovale, kunstlederen oorschelpen zijn gevuld met koelgel en sluiten je af van de buitenwereld, zodat jij je concentreert op wat in jouw virtuele omgeving gebeurt. Virtueel surround sound geeft je een streep voor op je tegenstanders, en wanneer THX 3d audio in de game zit ontgaat jou helemaal niets meer.

Een gaming muis

Je gaming muis is een extensie van je arm, waarmee jij eenheden selecteert, headshots raakt en door je games navigeert. Kortom: je gaming muis moet betrouwbaar en consistent prestaties leveren, zodat jij je reflexen en ervaring het werk laat doen.

De beste gaming muis vanaf 80 euro

Met 3 verschillende knoppen combinaties | 200 - 16.000 dpi | 5G Optische sensor
113,99
op voorraad

Als échte gamer speel je natuurlijk alles wat los en vast zit. Van de fijne 'ploink' van headshots in shooters, tot het raken van die ene skillshot in een MOBA titel: de Naga Trinity pas je tazendsnel aan. Met de verwisselbare zijpanelen gebruik je deze ene muis voor alle situaties. Ze zijn eenvoudig los te koppelen en klikken vervolgens magnetisch weer op hun plek.

Een gaming monitor

Het scherm van een gaming laptop is veelal van hoge kwaliteit. Echter, wanneer je bijvoorbeeld thuis of op een LAN party voor langere periodes speelt, is een gaming monitor geen overbodige luxe. Bij je monitor kies je vanwege het grotere formaat ook voor een hogere resolutie, gepaard met een uitstekende verversingssnelheid en verstelbaarheid. Zo speel je comfortabel én competitief.

De beste gaming monitor vanaf 500 euro

27 inch | 3840 x 2160 resolutie | DisplayPort, HDMI, hoofdtelefoon | IPS paneel | 4 ms reactietijd
1.799,-
niet meer leverbaar

Deze Acer monitor is de koning onder de 4K gaming monitoren. Dankzij de hogere resolutie komen je games scherper in beeld op het grote 27 inch scherm. Sluit het scherm aan op je laptop en je profiteert van meer schermruimte en een hoge verversingssnelheid. Het een AHVA paneel heeft een hoge helderheid, zodat je geen detail meer mist. De verversingssnelheid van deze monitor gaat tot maximaal 144Hz, dus je videokaart kan helemaal losgaan om het beeld zo vloeiend mogelijk op je scherm te toveren.

Een gaming toetsenbord

Een mechanisch gaming toetsenbord is onmisbaar voor een high end gaming setup. Als je niet onderweg of aan de keukentafel speelt, dan is het vanzelfsprekend dat je het toetsenbord van de laptop links laat liggen. Je kiest dan voor de mechanische toetsen, macroknoppen en strakke vormgeving van een volwaardig gaming toetsenbord.

Het beste gaming toetsenbord vanaf 100 euro

Bedraad | RGB LightSync verlichting | Qx Blue Clicky Switches
179,-
niet meer leverbaar
  • Met gevoelige QX Blue clicky switches hoef je de toetsen niet helemaal in te drukken, waardoor je toetsaanslagen eerder registreren en jij voelt én hoort hoe jij je tegenstanders voor bent.
  • De RGB LightSync achtergrond verlichting is per toets instelbaar, zo stel je de helderheid en kleur naar wens in.
  • De afdekplaat is gemaakt van geborsteld aluminium, hierdoor is het toetsenbord stevig en geeft het een luxe uitstraling.
  • Je bedient het volume met een Fn toets, in plaats van met een volumewiel.


© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 6.834 beoordelingen