The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Advies over Laptop gaming setups

Gamen met een laptop is handig, want je zit niet vast aan de tafel. Spelen bij vrienden, op een LAN part en zelfs onderweg maakt een gaming laptop een hele mobiele oplossing. Maar, wat verwacht je van je spelervaring? In de artikelen op deze pagina lees je 3 manieren om je gaming laptop setup voor jouw gebruikssituatie in te steken.

De beste instap gaming laptop setup

Fortnite spelen op laptop.

Speel je graag een spelletje als Fortnite, Rocket League of League of Legends naast je gewone laptopgebruik? Dan is de instap gaming laptop setup wel wat voor jou. Deze setup voorziet je van alle kernbenodigdheden die je als gamer dagelijks gebruikt, maar zonder dat je er een tweede hypotheek voor af hoeft te sluiten.

De beste allround gaming laptop setup

Overwatch op laptop.

Van snelle shooters tot prachtige, filmische singleplayer games: de allround gaming laptop setup is er voor spelers die eigenlijk van alles wat spelen. Met de allround setup heb je zowel thuis een degelijke battlestation, maar speel je ook bij je vrienden of op een LAN party de meeste games op of boven de 60 FPS, zonder dat je grafische instellingen de grond in hoeft te boren.

Hardcore gaming laptop setup

Battlefield V op laptop.

Zoals de naam als doet vermoeden is er bij de hardcore gaming laptop setup geen ruimte voor compromis. Of je nou thuis aan je setup speelt of de laptop meeneemt om op locatie competitief te gamen: de graphics staan gewoon op hoge instellingen. Voor jou is 60 FPS niet de norm, maar juist het beginpunt en daarvoor speelt geld eigenlijk geen rol.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen