The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Kasper

De beste PS4 gaming setup voor online games

Voordat je jouw skills op PlayStation Network toonbaar maakt, is een goede gaming set up voor online games belangrijk voor je PlayStation 4. Met de juiste accessoires en overige apparatuur ben je klaar om online onveilig te maken. Op deze pagina lees je precies wat je wel en niet nodig hebt.

PlayStation 4

Het belangrijkste stukje van de puzzel is natuurlijk de PS4 zelf. Zonder console kom je namelijk nergens. Heb je dus nog geen PlayStation 4, dan moet je deze als eerste aanschaffen.

Waarop het allemaal gebeurt

De PlayStation 4 Slim is dunner en compacter dan de originele PS4. Zo blijft er meer ruimte over naast je televisie. Games zijn tegenwoordig niet meer enkele gigabytes groot, dus veel opslagruimte op de harde schijf is aan te raden. Kies daarom ook voor de Slim versie met 1 TB aan opslagruimte. Zo ga je voorlopig even vooruit.

Gaming headset

Online gaming, daar hoort een headset bij. En dan het liefste eentje met surround sound, zodat je tenminste de geluiden vanuit de juiste invalshoeken hoort. Zo ben je je beter van je omgeving bewust en dat heb je wel nodig op de competitieve ladder van je favoriete online game.

Alleen voor jouw oren bestemd

De Logitech G935 Wireless heeft niet alleen 7.1 surround sound, hij is ook nog draadloos. Geen gedoe met kabels en zo ver mogelijk van je beeldscherm af zitten dus. Met een accu tot wel 12 uur gebruik je deze makkelijk een hele dag onafgebroken en leg je hem voor het naar bed gaan weer aan de lader. Plus hij is ook geschikt voor je pc, zodat je goed geluid hebt wanneer je een video voor YouTube monteert.

PlayStation Plus

Online gamen op de PS4 is niet gratis. Hier heb je een PlayStation Plus abonnement voor nodig. Deze schaf je per maand, 3 maanden of 12 maanden aan. Hoe langer je een Plus abonnement afsluit, hoe minder je per maand betaalt.

De sleutel tot het wereldwijde web

Met deze kaart heb je 12 maanden lang PlayStation Plus en heb je toegang tot online gaming. Andere voordelen van een Plus abonnement zijn maandelijks gratis games en vaak extra korting tijdens online uitverkoop. PlayStation Plus is wat dat betreft een must have voor elke zelfrespecterende PlayStation 4 gamer.

Opladers voor controllers

Niks is zo irritant als een lege controller tijdens een multiplayer ronde. Gelukkig zijn er handige opladers voor je controllers. Soms laad je met sommige opladers zelfs meerdere controllers tegelijkertijd op.

Nooit meer een lege batterij

Met dit oplaadstation laad je wel 2 DualShock 4 controllers tegelijkertijd op. Zo heb je altijd een back-up controller en heb je niet 2 kabels nodig om ze allebei op te laden. Dit station in je huiskamer voorkomt lege controllers tijdens je online gaming sessies en daarom mag deze niet missen bij je set up.

Gaming monitor of televisie

Net zo onmisbaar als de PlayStation zelf is uiteraard een monitor of televisie om je games op te projecteren. Of je nu snelle games als Call of Duty of wat tragere games als Red Dead Redemption 2 speelt, een lage input lag voorkomt haperingen op het scherm. Een goede televisie of monitor is dus belangrijk voor de beste online ervaring.

Beleef je games op hun mooist

43 inch | 3840 x 2160 resolutie | DisplayPort, HDMI, VGA, usb 3.0 | IPS paneel | 5 ms reactietijd
499,-
op voorraad

Met deze monitor in televisieformaat heb je weinig last van input lag. Dankzij de reactietijd van 5 ms voelt de besturing tijdens het gamen strak aan en domineer je op het digitale speelveld. Mocht je toevallig een PS4 Pro hebben, dan profiteer je van de 4K resolutie van de Philips.© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 6.834 beoordelingen