The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Iris

Wat is een Philips L'OR Barista en hoe werkt deze?

Een Philips L'OR Barista is een koffiemachine waarmee je koffie zet met koffiecups. Dit gaat heel snel en gemakkelijk. Met deze cupmachines zet je, in tegenstelling tot andere cupmachines, 2 espresso's tegelijk. Iedere koffiecup past in deze machine, dus je bent niet gebonden aan één merk. Er is ook een variant van de L'OR Barista waarmee je thuis cappuccino's maakt.

Wat is een Philips L'OR Barista?

Philips L'OR Barista

Een Philips L'OR Barista is een koffiemachine waarmee je koffie zet met koffiecups. Dit gaat snel en gemakkelijk en met zo'n apparaat ben je weinig tijd kwijt aan onderhoud. Dit koffieapparaat werkt in de basis hetzelfde als een Nespresso machine. Je gooit een cupje in de opening en drukt op de knop voor koffie. De koffie wordt met een druk van 19 bar gezet, wat zorgt voor een espresso of lungo met een vol aroma en een mooi cremalaagje.

Zet 2 espresso's tegelijk

Een Philips L'OR Barista zet 2 espresso's tegelijk

Het bijzondere van de Philips L'OR Barista koffiemachine, is dat je er 2 espresso's of ristretto's tegelijk mee zet. Normaal gesproken zet je met een cupmachine namelijk één kop koffie tegelijk. Ook is het mogelijk om een dubbele espresso te zetten met de L'OR Barista.

Geschikt voor alle koffiecups

Een L'Or barista is geschikt voor alle merken koffiecups

L'OR heeft eigen koffiecups ontwikkeld waarmee je ristretto's, espresso's en lungo's zet in diverse smaken en sterktes. Behalve koffiecups van het eigen merk, gebruik je ook cups van andere A- en B-merken in deze koffiemachines. Fijn, want zo word je niet beperkt in je keuze.

Cappuccino maken met een L'OR Barista

Cappuccino's maken met een L'Or Barista

Drink je af en toe ook een cappuccino? Dan kies je ook voor een Philips L'OR Barista met melkopschuimer. De melkopschuimer vul je met koude melk en je drukt hierna simpelweg de aan-knop in. Het verwarmen en opschuimen van de melk gebeurt automatisch en is binnen een minuut gepiept. Om er een cappuccino van te maken giet je de melk zelf in je kopje, samen met een shot espresso.

Iris
Artikel van:
Iris Koffiemachinespecialist.


© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 6.834 beoordelingen