The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Lucinda

Alles over refurbished iPhone, iPad en Apple Watch

Refurbished iPhone, iPad of Apple Watch modellen zijn opgeknapte, tweedehands apparaten. Refurbished toestellen, tablets en smartwatches bij Coolblue zijn opgeknapt met originele Apple onderdelen. Daarnaast krijg je altijd 2 jaar garantie. In dit artikel lees je wat een refurbished iPhone, iPad of Apple Watch is en wat je ervan mag verwachten.

Wat is een refurbished iPhone, iPad of Apple Watch?

Refurbished Apple Watch om pols uitpakken

Een refurbished iPhone, iPad of Apple Watch is een gebruikt apparaat dat helemaal wordt opgeknapt en daarna opnieuw wordt verkocht. Alle functies van het apparaat zijn getest en onderdelen eventueel vervangen. Zo kan het zijn dat er bijvoorbeeld een nieuwe accu in gaat. Een refurbished iPhone, iPad of Apple Watch is dus nooit een gloednieuw apparaat en heeft daarom lichte gebruikssporen, zoals krasjes op het scherm of de behuizing. Wel is het apparaat altijd 100% functioneel. Bovendien doe jij jouw portemonnee een plezier; de prijs van een refurbished toestel, tablet of smartwatch is altijd lager dan van een nieuw model.

Refurbished iPhone, iPad en Apple Watch bij Coolblue

Alle refurbished toestellen, tablets en smartwatches bij Coolblue zijn a-grade refurbished. Dit is de hoogste kwaliteit refurbished in de markt. Coolblue werkt samen met Renewd. Dit bedrijf laat gebruikte iPhone, iPad en Apple Watch modellen opknappen door gecertificeerde Apple specialisten. Zij werken uitsluitend met originele Apple onderdelen. Alle apparaten ondergaan een strenge kwaliteitscontrole en krijgen het Refurbished Keurmerk. Zo weet je zeker dat jouw iPhone, iPad of Apple Watch goed functioneert. De garantie van jouw refurbished iPhone, iPad of Apple Watch is 2 jaar, net als bij gloednieuwe apparaten.

Wat mag je verwachten van een refurbished iPhone, iPad of Apple Watch?

Refurbished modellen zijn zo goed als nieuw. Er zijn een paar punten waarop refurbished apparaten verschillen van een nieuw toestel:

  • Refurbished iPhone, iPad of Apple Watch komt niet in de originele verpakking, maar in een duurzaam Renewd doosje.

  • Het vermogen van de batterij verschilt per apparaat, maar is altijd minstens 85%. Er zijn geen oordopjes en usb oplader meegeleverd bij iPhone. 3 maanden gratis Apple TV+ vervalt bij refurbished apparaten.

  • Er kunnen gebruikssporen te zien zijn. Denk hierbij aan kleine, ondiepe krasjes.

  • De prijs van een refurbished toestel of tablet is altijd lager dan van een nieuw apparaat.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen