The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Lucinda

Alles over refurbished iPhone

Een refurbished iPhone is een opgeknapt, tweedehands toestel. Refurbished iPhone toestellen bij Coolblue zijn opgeknapt met originele Apple onderdelen. Daarnaast krijg je altijd 2 jaar garantie. In dit artikel lees je wat een refurbished iPhone is en wat je ervan mag verwachten.

Wat is een refurbished iPhone?

Refurbished iPhone uitpakken

Een refurbished iPhone is een gebruikt toestel dat helemaal wordt opgeknapt en daarna opnieuw wordt verkocht. Alle functies van het toestel zijn getest en onderdelen eventueel vervangen. Zo kan het zijn dat er bijvoorbeeld een nieuwe accu in gaat. Een refurbished iPhone is dus nooit een gloednieuw toestel en heeft daarom lichte gebruikssporen, zoals krasjes op het scherm of de behuizing. Wel is het toestel altijd 100% functioneel.

Refurbished iPhone bij Coolblue

Refurbished iPhone in doosje

Coolblue werkt samen met Renewd. Dit bedrijf koopt de gebruikte iPhone modellen in en laat ze opknappen door gecertificeerde Apple specialisten. Zij werken uitsluitend met originele Apple onderdelen. Alle toestellen ondergaan een strenge kwaliteitscontrole en krijgen het Refurbished Keurmerk. Zo weet je zeker dat jouw iPhone goed functioneert. De garantie van jouw refurbished iPhone is 2 jaar, net als bij gloednieuwe toestellen. Bovendien doe jij jouw portemonnee een plezier; de prijs van een refurbished toestel is altijd lager dan van een nieuw model.

Wat mag ik verwachten van een refurbished iPhone?

Refurbished iPhone modellen zijn zo goed als nieuw. Er zijn een paar punten waarop refurbished iPhone verschilt van een nieuw toestel:

  • Refurbished iPhone komt niet in de originele verpakking, maar in een duurzaam Renewd doosje.
  • Het vermogen van de batterij verschilt per toestel, maar is altijd minstens 85%.
  • Er zijn geen oordopjes meegeleverd.
  • Het jaar gratis Apple TV+ vervalt bij refurbished toestellen.
  • Er kunnen gebruikssporen te zien zijn. Denk hierbij aan kleine, ondiepe krasjes.
  • De prijs van een refurbished toestel is altijd lager dan van een nieuw toestel.


© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 6.834 beoordelingen