The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Lucinda

Alles over refurbished iPhone en iPad

Een refurbished iPhone of iPad is een opgeknapt, tweedehands apparaat. Refurbished toestellen en tablets bij Coolblue zijn opgeknapt met originele Apple onderdelen. Daarnaast krijg je altijd 2 jaar garantie. In dit artikel lees je wat een refurbished iPhone of iPad is en wat je ervan mag verwachten.

Wat is een refurbished iPhone of iPad?

Refurbished iPhone uitpakken

Een refurbished iPhone of iPad is een gebruikt apparaat dat helemaal wordt opgeknapt en daarna opnieuw wordt verkocht. Alle functies van het apparaat zijn getest en onderdelen eventueel vervangen. Zo kan het zijn dat er bijvoorbeeld een nieuwe accu in gaat. Een refurbished iPhone of iPad is dus nooit een gloednieuw apparaat en heeft daarom lichte gebruikssporen, zoals krasjes op het scherm of de behuizing. Wel is het apparaat altijd 100% functioneel. Bovendien doe jij jouw portemonnee een plezier; de prijs van een refurbished toestel of tablet is altijd lager dan van een nieuw model.

Refurbished iPhone en iPad bij Coolblue

Refurbished iPhone in doosje

Alle refurbished toestellen en tablets bij Coolblue zijn a-grade refurbished. Dit is de hoogste kwaliteit refurbished in de markt. Coolblue werkt samen met Renewd. Dit bedrijf laat gebruikte iPhone en iPad modellen opknappen door gecertificeerde Apple specialisten. Zij werken uitsluitend met originele Apple onderdelen. Alle apparaten ondergaan een strenge kwaliteitscontrole en krijgen het Refurbished Keurmerk. Zo weet je zeker dat jouw iPhone of iPad goed functioneert. De garantie van jouw refurbished iPhone of iPad is 2 jaar, net als bij gloednieuwe toestellen en tablets.

Wat mag je verwachten van een refurbished iPhone of iPad?

Refurbished iPhone modellen zijn zo goed als nieuw. Er zijn een paar punten waarop refurbished iPhone verschilt van een nieuw toestel:

  • Refurbished iPhone of iPad komt niet in de originele verpakking, maar in een duurzaam Renewd doosje.
  • Het vermogen van de batterij verschilt per apparaat, maar is altijd minstens 85%.
  • Er zijn geen oordopjes meegeleverd.
  • Het jaar gratis Apple TV+ vervalt bij refurbished apparaten.
  • Er kunnen gebruikssporen te zien zijn. Denk hierbij aan kleine, ondiepe krasjes.
  • De prijs van een refurbished toestel of tablet is altijd lager dan van een nieuw apparaat.


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen