The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Thomas

Wat is Jamf?

Met de Mobile Device Management software van Jamf automatiseer je het beheer en de beveiliging van Apple apparaten van jouw bedrijf of organisatie. Zo bespaar je tijd en geld en voorkom je tegelijkertijd dat gevoelige informatie in de verkeerde handen valt.

Meerdere apparaten tegelijk installeren

Jamf installeren

Zonder Mobile Device Management software neemt het installeren van je zakelijk Apple toestellen veel tijd in beslag. Met Jamf Now geef je de IT beheerders van jouw bedrijf de mogelijkheid om de apparaten op afstand en in bulk te installeren. Zo stel je via de automatische setup bijvoorbeeld de instellingen voor e-mail, wifi en applicaties in. Via zogeheten Blueprints stel je per gebruikersgroep specifieke applicaties en restricties voor gebruik in.

Apparaten centraal beheren

Jamf beheren

Via Jamf Now vereenvoudig je het beheer van jouw zakelijke Apple toestellen. De IT beheerders hebben in één oogopslag een duidelijk overzicht van de gegevens en instellingen van alle apparaten. Jamf Now maakt bovendien het op meerdere apparaten tegelijk uitrollen van updates of installeren van applicaties mogelijk.

Beveiliging beheren

Beveiligen Jamf

Dankzij de beveiliging van Jamf Now blijven je zakelijke toestellen veilig en voorkom je dat gevoelige bedrijfsinformatie in de verkeerde handen valt. Vanuit een centrale omgeving beheer je de beveiligingsopties zoals wachtwoordinstellingen, tweestapsverificatie en restricties voor gebruikers of gebruikersgroepen. Daarnaast gebruik je Jamf Now om verloren of gestolen apparaten te lokaliseren en op afstand te vergrendelen of te wissen.

Bestellen via Coolblue Zakelijk

Coolblue Zakelijk Jamf

Wil je op een veilige en snelle manier meerdere Apple toestellen gebruiksklaar maken en beveiligen met Jamf? Of heb je nog vragen over Jamf? Neem dan contact op met Coolblue Zakelijk. Coolblue Zakelijk staat van maandag tot en met vrijdag van 08.00 - 17.30 uur voor je klaar. Bestellen is zowel telefonisch als per e-mail mogelijk.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2022 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen