The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Siebe

Wat is laptop imaging en wat kan je er mee?

Een laptop image bevat alle software en instellingen die jij op kantoor nodig hebt en kan eenvoudig op meerdere laptops geïnstalleerd worden, zodat een laptop direct klaar voor gebruik is. Hieronder lees je hoe een laptop image maken in zijn werk gaat en hoe je jouw laptops voorziet van een laptop image.

Wat is laptop imaging?

Afbeelding van surfen op de coolblue website via een laptop

Bij laptop imaging maken we een overzicht van software die jij of jouw werknemers gebruiken bij het gebruik van de laptop, inclusief de instellingen van Windows en bijbehorende programma's. Hier wordt een installatiebestand van gemaakt, zodat we met één druk op de knop alle benodigde software op de nieuwe laptop installeren. Op die manier is een laptop direct klaar voor gebruik bij bezorging, zonder dat er eerst nog tijd vrijgemaakt moet worden om de laptop gebruiksklaar te maken.

Laptop imaging in de praktijk

3 mannen in het coolblue magazijn met laptop bestelling

Zodra je een nieuwe zakelijke laptop bij ons bestelt via Coolblue Zakelijk, geef je aan dat de laptop voorzien moet worden van een image die van een vorige laptop gemaakt is. Als er nog geen image gemaakt is, maken we die eerst aan de hand van jouw voorkeuren. Coolblue zorgt er dan voor dat de image op de nieuwe laptop(s) staat voordat ze bij je bezorgd worden.

De kosten en voordelen van laptop imaging

Man in Coolblue winkel laat kosten en voordelen zien.

Het maken van een image kost eenmalig € 150. Daarna betaal je per laptop die gebruiksklaar wordt gemaakt € 15,-. Per laptop ben je voorzien van de volgende voordelen:

  • Altijd de juiste software geïnstalleerd bij aflevering.
  • Laptop is direct klaar voor gebruik voor werknemers.
  • Handmatige installatie van de software is niet meer nodig.

Meer weten of bestellen?

Wil jij een image voor jouw laptops laten maken of heb je nog verdere vragen? Neem dan even contact op met de afdeling Coolblue Zakelijk.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen