The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Jan

Wat is Windows Autopilot?

Met Windows Autopilot zijn je zakelijke laptops en desktops rechtstreeks uit de doos klaar voor gebruik. Een apparaat hoeft niet langer langs de IT afdeling voor de installatie van een image. Met AutoPilot worden de Windows apparaten voorzien van de applicaties en updates van jouw organisatie. Daarnaast beheer je ze in je eigen MDM omgeving. Op deze pagina leggen wij je alle mogelijkheden uit.

Wat is Windows Autopilot?

Man fotoshopt in thuiskantoor.

Veel organisaties gebruiken een Windows image die uitgerold wordt over alle apparaten. Op zo'n image staat alle software die jij en jouw werknemers gebruiken,inclusief de Windows instellingen. Met Windows Autopilot is dit niet langer nodig. Er komt geen herinstallatie aan te pas, want alle applicaties en instellingen worden via AutoPilot als één update uitgevoerd. De gebruiker kan direct van start door verbinding te maken met het netwerk en in te loggen met zijn bedrijfsgegevens. Dat scheelt de IT-professionals binnen jouw organisatie een hoop tijd.

De voordelen van Windows Autopilot

Samenwerken achter laptops op het Coolblue kantoor.
  • Geen handmatige installatie van Windows images meer.
  • Windows apparaten werken direct uit de doos.
  • Geen complexe infrastructuur nodig om Windows te configureren.
  • Apparaten worden automatisch aan een MDM omgeving toegevoegd.

Bestellen

Bellen op kantoor achter laptop.

Wil je persoonlijk advies? Neem dan contact op met jouw accountmanager over de voordelen die Windows Autopilot jou kan bieden. We zijn open van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur.

  • Bel ons op 010 7988969
  • Mail ons via zakelijk@coolblue.nl

Bel je buiten onze openingstijden? Dan kun je tot 23.59 uur bij onze klantenservice terecht.© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 6.834 beoordelingen