The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Rowan

Wat is Samsung EcoBubble?

Met een wasmachine met Samsung Eco Bubble was je ook op lage temperaturen schoon en verbruik je minder energie. Doordat schuimbellen zich over je wasgoed verspreiden, dringt het wasmiddel beter in je kleding door. Zo wordt je broek of shirt ook bij een wasprogramma op 15 °C schoon.

Hoe werkt EcoBubble?

Alle nieuwe wasmachines van Samsung beschikken over EcoBubble. Door EcoBubble technologie komt er schuim op je wasgoed voordat het wasprogramma begint. De wasmachine vermengt het wasmiddel met water en pompt hier onder hoge druk zuurstof in. De schuimbellen komen via de gaatjes van de trommel bij je kleding terecht.

Hoe selecteer je EcoBubble?

EcoBubble werkt met vloeibaar wasmiddel, waspoeder en tabletten. Voor je EcoBubble gebruikt, doe je wasmiddel en wasverzachter in de wasmiddellade. Selecteer een wasprogramma en druk op de knop Bubble Soak. In de handleiding vind je voor welke wasprogramma's EcoBubble geschikt is. Druk daarna op start. Het schuim komt bij je kleding in de trommel terecht; hierna begint het wasprogramma.

EcoBubble: energiezuinig

Het EcoBubble schuim dringt beter in de weefsels van je kleding door dan geconcentreerd wasmiddel. Hierdoor laat het vuil goed los en was je ook op 15 °C hygiënisch schoon. Zo bespaar je niet alleen energie; je wasgoed blijft ook langer mooi. Een ander voordeel is dat er dankzij het schuim minder wasmiddelresten in de machine achterblijven.

Rowan
Artikel van:
Rowan Wasmachinespecialist.

© 1999 - 2019 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 12.570 beoordelingen