The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Julia

Welke zakelijke accessoires heb je nodig voor je smartphone?

Je haalt het meeste uit je smartphone met de juiste accessoires. Zo wil je je smartphone natuurlijk zo lang mogelijk als nieuw houden met de juiste bescherming. Daarnaast zorgen de juiste accessoires ervoor dat je je werk makkelijker en comfortabeler uitvoert. Wij helpen je met het uitkiezen van de juiste accessoires bij jouw type gebruik.

Telefoonhoesjes

Zakelijke telefoonhoesjes

Een telefoonhoesje beschermt je toestel tegen beschadigingen. Daarnaast hebben sommige hoesjes een extra functie. In een book case bewaar je bijvoorbeeld je belangrijke zakelijke pasjes. Ook zet je je telefoon neer met de voorflap. Bij een 2-in-1 case heb je een book case en back cover in één. Haal de back cover bijvoorbeeld los wanneer je een lang telefoongesprek moet voeren. Een leren telefoonhoesje geeft je toestel een luxe uitstraling. Zo past je toestel goed bij je nette outfit.

Screenprotectors

Screenprotector plakken voor je bedrijf

Het kost een hoop moeite en tijd om zelf screenprotectors op alle zakelijke toestellen te plaatsen. Bij een bestelling van 10 of meer zakelijke telefoons voeg je eventueel ook een plakservice toe. Je krijgt de bestelde telefoons dan met een screenprotector op het scherm. Op deze manier is je scherm beschermd vanaf het moment dat je hem gebruikt. Dankzij onze speciale snijmachine hebben we voor elk model smartphone een passende screenprotector. Uiteraard plakken onze specialisten de screenprotector recht en zonder luchtbubbels.

Accessoires voor onderweg

Telefoonhouder met draadloos opladen

Telefoonhouders

Ook onderweg wil je optimaal gebruikmaken van je telefoon. Met je telefoon in een autohouder bel je onderweg handsfree. Ga voor een houder op je dashboard of een voor in je luchtrooster. Met een telefoonhouder met laadfunctie zorg je ervoor dat je toestel nooit onverwachts uitvalt. Kies bijvoorbeeld een draadloze lader, je toestel laadt dan meteen op als je die in de houder plaatst. Let wel op: je hebt nog een autolader nodig. Hier sluit je de draadloze autolader op aan.

Powerbank onderweg

Powerbanks

In de trein en in het vliegtuig zorg je met een powerbank voor een volle batterij. Een powerbank met 10.000 mAh laadt je smartphone ongeveer 2 keer op. Met minimaal 18 watt vermogen en snellaadfunctie laad je jouw smartphone extra snel op. Wil je je privé en zakelijke telefoon tegelijkertijd opladen? Kies dan een powerbank met 2 oplaadpoorten. Let wel op, boven de 27.000 mAh mag een powerbank niet mee in het vliegtuig.

Oordopjes

Bel met draadloze oordopjes

Wanneer je aan het werk bent op kantoor of in de trein wil je niet afgeleid worden door storende geluiden. Kies noise cancelling oordopjes wanneer je ongestoord aan het werk wilt op zulke drukke plekken. Deze oordopjes zorgen ervoor dat je niet alle geluiden hoort. Sluit de oordopjes aan op je laptop of telefoon, zodat je comfortabel belt en online-vergaderingen bijwoont. Zo weet je zeker dat iedereen je goed hoort. Draadloze oordopjes sluit je aan via bluetooth, je hebt zo geen last van onhandige snoeren.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen