The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue's Keuze 64GB microSD kaarten

De beste voor jou volgens onze klanten en specialisten.

4 resultaten
Onze keuze voor een microSD kaart voor een tablet
  • Bekijk foto's en films snel op je tablet dankzij de leessnelheid van 100 MB per seconde.
  • Op deze geheugenkaart voor je tablet bewaar je ongeveer 20.000 JPEG foto's en 6 uur aan Full HD filmpjes.
  • Dankzij de combinatie van bovenstaande eigenschappen is deze Samsung microSDXC EVO+ 64 GB 100MB/s CL 10 + SD adapter Coolblue's Keuze.
Onze keuze voor een microSD kaart voor een smartphone
Wil je het geheugen van je smartphone flink uitbreiden om al je selfies, apps en video's op te kunnen slaan? Dan zit je met de Samsung microSDXC EVO+ 128GB goed. De kaart biedt ruimte aan zo'n 10.000 foto's, 30.000 muzieknummers en 16 uur aan Full HD video's. Omdat je op deze kaart veel mediabestanden kwijt kunt, is deze kaart Coolblue's keuze.
Onze keuze voor een microSD kaart voor een Full HD action camera
De Sandisk microSDXC Extreme 64GB is een goede keuze voor action camera's die filmen in Full HD. Deze kaart kun je gebruiken in combinatie met alle action camera's uit ons assortiment. Vergeet de kaart niet te formatteren in je apparaat voordat je hem gebruikt. Omdat deze kaart goed werkt in combinatie met alle action camera's is dit Coolblue's keuze.
Onze keuze voor een microSD kaart voor een 4K action camera
Wil je 4K video's opnemen met je action camera? Dan is de Sandisk microSDXC Extreme 64GB een goede keuze. Deze geheugenkaart verwerkt data in een mum van tijd dankzij een schrijfsnelheid van 90 megabytes per seconde. Omdat je voor het filmen met een 4K action camera een kaart nodig hebt met veel geheugen benoemen wij deze kaart tot Coolblue's keuze.

© 1999 - 2019 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 7.146 beoordelingen