The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Gesponsord artikel

Over Dyson

Dyson staat al jaren aan de top als het gaat om ontwikkelingen en innovatieve ideeën. Of het nu gaat om het schoonmaken van je huis met steelstofzuigers of de luchtkwaliteit verbeteren met een luchtreiniger. Dyson blijft vernieuwen met producten om onze leefomgeving zo aangenaam mogelijk te maken. Op deze pagina vind je informatie over de verschillende productgroepen binnen ons assortiment.

Het verhaal van Dyson

Efficiëntie zit diepgeworteld in het DNA van Dyson. De afnemende zuigprestatie van zijn stofzuiger, is dan ook iets waar oprichter James Dyson iets mee moest. Hij kwam erachter dat de zuigkracht verminderde zodra de zak volraakte met stof. Het balletje ging rollen en James ontwikkelde de eerste zakloze stofzuiger ter wereld. Een stofzuiger waarbij de zuigkracht altijd optimaal blijft.

Inmiddels zijn er in meer dan 65 landen Dyson stofzuigers te vinden. Nu Dyson steeds groter wordt, blijft zij invensteren in nieuwe uitvindingen en technologieën. Daarbij hecht Dyson veel waarde aan haar eigen mensen en de gemeenschappen waar zij onderdeel van uitmaakt.

Steelstofzuigers

De steelstofzuigers van Dyson zijn herkenbaar door de felle kleuren en het futuristische ontwerp. Hoe hoger het cijfer achter de V, hoe beter de motor, hoe hoger de zuigkracht en hoe langer de accu meegaat. Wil je meer weten over de verschillen? Lees het artikel over Dyson steelstofzuigers vergelijken.

Dyson Cinetic Big Balls

De Dyson Cinetic Big Balls beschikken allemaal over de speciale Cinetic technologie. Deze stofzuigers scheiden opgezogen stof ultra efficiënt, zodat filters niet nodig zijn. Op deze manier blijft de zuigkracht optimaal, is onderhoud overbodig én is het niet nodig om telkens filters aan te schaffen. Meer voordelen over de Dyson Cinetic Big Balls lees je hier.

Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing bij Dyson bestaat uit 3 categorieën: luchtbevochtigers, ventilatoren en luchtreinigers. Het design is herkenbaar maar de producten zijn ontwikkeld voor specifieke doeleinden. Wil je meer weten over de productgroepen of verschillen binnen deze groepen? Lees dan het adviesartikel.

Haarverzorging

Dyson is vooral bekend van de stofzuigers en innovatieve luchtreinigers. Maar ook voor de dagelijkse verzorging is Dyson constant bezig met ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan een föhn die voor het eerst sinds de jaren 60 het ontwerp van föhns en haardrogers op z’n kop zette. De ontwikkelde technologie voorkomt beschadigingen door de temperatuur constant aan te passen. Meer weten over de haarverzorging van Dyson? Lees het artikel over de Dyson Supersonic.© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen