The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Uhro

5 redenen om smart lampen te kopen

Smart lampen zorgen voor meer sfeer in je huis. Bovendien heb je meer gemak doordat ze automatisch inschakelen en werken via een app. In dit artikel geef ik je de 5 belangrijkste redenen om te kiezen voor slimme verlichting.

1) Je kiest altijd de juiste sfeer in huis

Smart lampen zijn dimbaar en geven licht in meerdere tinten wit óf in alle kleuren. Zo kies je altijd de juiste sfeer in je huis. Kies bijvoorbeeld voor een helderwit licht om wakker te worden. Als je 's avonds voor de tv zit, stel je dan weer een warme kleur in. Deze instellingen noemen we scènes. Je favoriete scènes sla je op in de app van je smart lampen. Zo zet je deze met één druk op de knop aan.

2) Je komt nooit meer thuis in een donker huis

Verlicht huis

Koppel je smart lampen aan je smartphone en je slimme verlichting kent je locatie. Je stelt daardoor in dat je lampen aan gaan, zodra je over de drempel stapt. Wil je liever je locatie niet doorgeven? Kies dan voor een sensor die je boven de voordeur plaatst. Ook dan gaan de lampen aan zodra je binnenkomt.

3) Je bedient de lampen zonder uit de bank te komen

Sta niet op

Zit je net lekker op de bank, maar heb je nog alle lampen aan staan? Met smart verlichting hoef je niet op te staan. Met de app op je smartphone regel je namelijk alles. Je zet de lampen niet alleen aan en uit, maar stelt ook andere scènes in. Koppel je jouw smart lampen aan een slimme speaker? Dan hoef je zelfs je smartphone niet te pakken. Geef gewoon een opdracht en zet je lichten aan of uit.

4) Je bespaart stroom en kosten

Stroom en kosten besparen

Smart lampen zijn zuiniger dan traditionele spaarlampen omdat ze met led verlichting werken. Daarnaast bespaar je stroom en energiekosten door de lampen automatisch uit te laten schakelen. Met een sensor zorg je er bovendien voor dat lampen niet onnodig branden. Hang een sensor in iedere kamer en het licht gaat vanzelf uit. Zo bespaar je nog meer stroom. Tot slot stel je een timer in. Zo gaat het licht op een bepaalde tijd altijd uit.

5) Maak je huis slimmer

Smart home producten

Smart lampen zijn het hart van je slimme huis. Je koppelt ze aan andere slimme producten om je huis comfortabeler te maken. Verbind bijvoorbeeld je smart lampen en ip-camera met elkaar. Zo laat je de IP camera automatisch opnemen als je 's avonds de lampen uitzet. Of koppel slimme verlichting aan je weerstation. Je lampen gaan dan vanzelf aan bij zonsondergang. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2022 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen