The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue

Alles over elektrische tandenborstels

Iedereen heeft een tandenborstel nodig om tandplak van zijn tanden te poetsen. Maar wat is eigenlijk het verschil tussen een sonische en een roterende tandenborstel? En welke tandenborstel heb je nodig als je ontstoken tandvlees hebt? Alle informatie die je nodig hebt om de beste tandenborstel voor jou te kiezen vind je hier.

Elektrische tandenborstel kiezen

Elektrische tandenborstel kiezen

Met een elektrische tandenborstel verwijder je meer tandplak dan met een handtandenborstel. Wat de andere voordelen zijn van elektrisch poetsen én hoe jij de beste tandenborstel kiest voor jou, leggen we je uit in onderstaande artikelen.

Verschillende tandenborstels per merk

Oral-b en Philips vergelijken

Het verschil tussen een Oral-B en een Philips tandenborstel zie je direct aan de vorm van de opzetborstel. Maar wat zijn de verschillen tussen de tandenborstels van hetzelfde merk? Wij zochten het voor je uit en helpen je een tandenborstel kiezen die bij jou past.

Smart tandenborstels

Tandenborstel met app

Je leert een betere poetstechniek aan met een smart tandenborstel. Via een bijbehorende app krijg je na iedere poetsbeurt feedback op jouw poetstechniek. Sommige tandenborstels passen daarnaast zelf de poetsstand aan jouw gebit aan. Wij leggen aan je uit hoe een smart tandenborstel werkt.

Gebruik

Hoe gebruik je een elektrische tandenborstel

Je hebt een elektrische tandenborstel gekocht, maar hoe zorg je ervoor dat je alles uit je tandenborstel haalt én dat hij lang meegaat? Wij leggen het je uit en vertellen je ook hoe je veelvoorkomende mondproblemen verhelpt en voorkomt.

Reviews

Specialisten review tandenborstels

Wil je meer weten over een elektrische tandenborstel? Bekijk dan de reviews van onze specialist.© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen