The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Tamara

Alles over bluetooth speakers testen in onze winkels

Wanneer je op zoek gaat naar de beste Bluetooth speaker voor jou, kom je op een punt dat je de speaker zelf wilt testen. In onze winkels in Amsterdam, Den Haag, Groningen, Tilburg en Zaventem vind je daarom enkele Bluetooth speakers. Zo test je zelf het formaat, het geluid en de gebruiksvriendelijkheid van de speaker. In onze winkels in Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Antwerpen en Lochristi kan je geen bluetooth speakers testen, maar voorzien onze specialisten je graag van advies.

Let op: winkels open op afspraak

Onze winkels zijn geopend op afspraak. We zijn open voor het ophalen van je bestelling, advies, tablet- en telefoonreparatie en retouren. Je pakketje kun je zonder afspraak ophalen, voor alle overige services vragen we je een afspraak te maken.

Wil je advies over een bluetooth speaker?

Informatie over onze winkels

Specialist in winkel

Advies van onze specialisten

Onze bluetooth speaker specialisten in de winkels helpen je graag bij het maken van de beste keuze voor jou. Ze beantwoorden je vragen over de bluetooth speakers en bijpassende accessoires.

Bluetooth speakers in winkel

Bluetooth speakers bekijken in de winkel

Wij bieden je graag advies in onze winkels in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Utrecht, Antwerpen, Lochristi en Zaventem.

Je vindt onze Bluetooth speakers in de winkels in Den Haag, Amsterdam, Tilburg, Groningen en Zaventem. Hier kun je zelf de speakers testen en onze koffie proeven.

Tips voor tijdens het testen

Speaker onder de kraan

Omdat een keuze maken niet altijd makkelijk is, is het handig om jezelf alvast wat vragen te stellen. Op deze manier weet je beter waar je op moet letten tijdens je keuze voor een bluetooth speaker:

  • Waar wil je de speaker gaan gebruiken? Wanneer je weet dat je de speaker bijvoorbeeld regelmatig buiten gaat gebruiken, is het handig om voor een waterdichte speaker te kiezen.
  • Welk formaat speaker heb je nodig? Ben je van plan de speaker vaak mee te nemen, dan is het handig voor een kleine, compacte of bluetooth speaker met handvat te kiezen.
  • Hoeveel waarde hecht je aan de geluidskwaliteit? Vind je een standaard geluidskwaliteit prima of wil je echt een uitstekende geluidskwaliteit?

Meer informatie over de winkels

Wil je meer informatie over onze winkels?© 1999 - 2021 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen