The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Lucinda

Alles over iPhone Upgrade

Met iPhone Upgrade ruil je jouw iPhone in de Coolblue winkel in voor een nieuwe iPhone. Daarbij kies je voor direct korting op je nieuwe toestel of voor Coolblue Tegoed om later te besteden. In de winkel gaan we samen op zoek naar het juiste toestel voor jou en bijpassende accessoires. Ben je benieuwd naar hoe dit werkt? In dit artikel lees je alles wat je wil weten over iPhone Upgrade.

Let op: iPhone Upgrade alleen op afspraak

Door de coronamaatregelen is iPhone Upgrade op dit moment alleen mogelijk op afspraak. Omdat de afspraak maximaal 30 minuten duurt, is het helaas niet mogelijk om je data over te laten zetten. Zorg dat je zelf een reservekopie maakt van de data op je oude iPhone voordat je hem komt inruilen in de winkel. Je gegevens worden wel gewoon veilig verwijderd.

Wat is iPhone Upgrade?

iPhone Upgrade

Bij iPhone Upgrade kun jij jouw Apple iPhone inruilen voor korting op een nieuwe. Hieronder vind je de belangrijkste redenen om jouw iPhone bij Coolblue in te ruilen:

  • Ontvang direct korting op jouw nieuwe iPhone of kies voor Coolblue Tegoed om later te besteden.
  • We helpen jou bij het kiezen van een iPhone en de juiste accessoires.
  • We verwijderen alle oude gegevens veilig van jouw oude iPhone.
  • Jouw ingeleverde iPhone krijgt een tweede leven.

Maak online een afspraak in de winkel en neem jouw oude iPhone mee.

Wat is jouw iPhone waard?

Er zijn 2 manieren waarop jij de inruilwaarde van jouw iPhone gebruikt:

  • Gebruik de inruilwaarde van jouw oude iPhone direct in de winkel als korting op je nieuwe iPhone.
  • Koop een nieuwe iPhone en ontvang de inruilwaarde in de vorm van Coolblue Tegoed op je Coolblue account. Zo besteed je de inruilwaarde tijdens één van je volgende aankopen op de Coolblue website. Het Coolblue Tegoed is een jaar geldig en valt altijd hoger uit dan de directe inruilwaarde.

Wij leggen je graag uit hoe je de inruilwaarde van jouw iPhone zelf berekent.

Maak een reservekopie

iPhone 11 Pro en iPhone 11

Omdat je je oude iPhone bij ons achterlaat, is het belangrijk dat je van tevoren een reservekopie maakt via iCloud. Via de reservekopie zet je, zodra je weer thuis bent, al je oude gegevens op je nieuwe iPhone. Volg daarvoor de stappen in ons adviesartikel over het overzetten van gegevens. We verwijderen wel nog steeds de gegevens van je oude toestel. Op die manier kan je met een gerust hart afscheid nemen van je oude iPhone.

Samen op zoek naar de beste iPhone voor jou

Advies over iPhone in de winkel

Ben je er nog niet helemaal uit? Onze adviseur helpt je bij jouw keuze voor Apple iPhone en vertelt je over de verschillen tussen de modellen. Op die manier kies je het model dat bij jou past. Daarbij kijk je natuurlijk of hij lekker in je hand ligt en of je de kleur mooi vindt. Tot slot kies je de juiste accessoires om het beste uit jouw iPhone te halen.

Hoe bereid jij je voor op de afspraak?

iPhone bekijken in de winkel

Om je goed voor te bereiden op de afspraak, zijn er 3 dingen die je kan doen:

  • Neem de iPhone mee die je wil inruilen.
  • Neem jouw Apple ID en het wachtwoord mee. Dit hebben we nodig om alle data van je iPhone te verwijderen.
  • Maak een reservekopie via iCloud. Daarmee zet je thuis rustig alle gegevens van je oude iPhone weer terug op je nieuwe toestel.


© 1999 - 2021 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen