The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Lucinda

Alles over smartphone Upgrade

Jouw Apple iPhone of Samsung smartphone ruil je in voor korting op een nieuw toestel. Op die manier is je smartphone geld waard. Dit doe je in één van de Coolblue winkels. Wij vertellen je alles wat je moet weten over smartphone Upgrade.

Smartphone Upgrade in het kort

iPhone inruilen

Jouw nieuwe Apple iPhone of Samsung toestel koop je met korting wanneer je jouw oude toestel inlevert. Dit kan in één van de Coolblue winkels. Hoeveel je smartphone waard is, hangt af van het model dat je hebt. Daarnaast spelen de opslagcapaciteit en de conditie van je toestel een rol. Onze Upgrade specialist bepaalt uiteindelijk altijd wat de waarde van jouw toestel precies is.

Je smartphone klaarmaken voor Upgrade

iPhone klaarmaken voor upgrade

Zorg altijd dat je de gegevens van je oude toestel veiligstelt. Het zou namelijk zonde zijn als je foto's, bestanden en contacten verloren gaan. Alle data sla je op via een reservekopie. Daarnaast verwijder je alle accounts en wachtwoorden van je toestel. Zo blijft je privacy beschermd. Heb je een iPhone? Zet dan ook 'Zoek mijn iPhone' uit. Hieronder vind je hoe je dat doet.

Smartphone Upgrade is veilig, voordelig en groen

iPhone in de winkel

Jouw oude toestel inleveren is een voordelige keuze. Je krijgt namelijk korting op een gloednieuwe smartphone. Daarnaast is het ook een veilige keuze. Wij verwijderen namelijk alle gegevens van je oude toestel, zodat je privacy beschermd blijft. Het toestel dat je inlevert krijgt een tweede leven. Daardoor is smartphone Upgrade niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback
Lucinda
Artikel van:
Lucinda Smartphone specialist


© 1999 - 2022 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen