The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Advies over smartphones

Wanneer je een nieuwe smartphone nodig hebt, heb je de keuze uit veel toestellen. Hoe weet je waar je op moet letten bij je keuze? Wil je een waterdichte smartphone of niet? Hoe groot moet het beeldscherm zijn? Wil je een nieuwe of een tweedehands telefoon? We helpen je hier op weg om de beste smartphone voor jou te vinden.

Algemeen advies

Smartphone algemeen advies

Heb je hulp nodig bij het kiezen van een smartphone? Of wil je smartphones vergelijken? Hier vind je ons algemene advies. Zo vind ook jij de telefoon die het beste bij je past.

Specificaties

Uitleg smartphone specificatie

Updatebeleid

Updatebeleid

Een software update maakt jouw smartphone sneller en veiliger. In het advies hieronder lees je waarom software updates en veiligheids updates zo belangrijk zijn.

Android

Android telefoon

Het merendeel van de telefoons heeft Android als besturingssysteem. Hier vind je onze informatie over Android: wat is het precies, welke versies van het besturingssysteem heb je?

Apple iPhone

Apple iPhone 12

Bij Apple heb je een ruime keuze uit smartphones. Wij hebben iPhone toestellen voor je uitgeprobeerd en een aantal modellen met elkaar vergeleken, om jou te helpen kiezen.

Samsung

Samsung telefoon

Binnen het merk Samsung heb je de keuze uit vele verschillende smartphones. Wij helpen je hier op weg met advies in de vorm van specialisten reviews en vergelijkingen tussen toestellen.

Huawei

Huawei telefoon

Op zoek naar een Huawei smartphone, maar weet je niet welke? Lees de specialisten reviews en vergelijkingen van onze specialisten voor het antwoord op deze vragen.

Vergelijkingen

Smartphones vergelijken

Zakelijk

Zakelijk gebruik

Gebruik jij jouw smartphone voor zakelijke doeleinden? Wij helpen je graag om jouw zakelijke smartphone optimaal te gebruiken.

Releases

Smartphone geruchten

Ben je op zoek naar de laatste geruchten in de smartphones wereld? Hier vind je alles wat wij weten over de release van de nieuwste smartphones.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen