The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Algemene hulp bij je smartphone keuze

Wanneer je een nieuwe smartphone nodig hebt, heb je de keuze uit veel toestellen. Hoe weet je waar je op moet letten bij je keuze? Wil je een waterdichte smartphone of niet? Hoe groot moet het beeldscherm zijn? Wil je een nieuwe of een tweedehands telefoon? We helpen je hier op weg om de beste smartphone voor jou te vinden.

Algemeen advies

Heb je hulp nodig bij het kiezen van een smartphone? Of wil je smartphones vergelijken? Hier vind je ons algemene advies. Zo vind ook jij de telefoon die het beste bij je past.

Specifieke functies

Wil je weten wat een rugged telefoon is of wat je hebt aan een waterdicht toestel? Hier vind je antwoorden op je vragen over bepaalde functies van een toestel.

Android

Het merendeel van de telefoons heeft Android als besturingssysteem. Hier vind je onze informatie over Android: wat is het precies, welke versies van het besturingssysteem heb je?

Apple iPhone

Apple iPhone

Bij Apple heb je een ruime keuze uit smartphones. Wij hebben iPhone toestellen voor je uitgeprobeerd en een aantal modellen met elkaar vergeleken, om jou te helpen kiezen.

Samsung

Samsung

Binnen het merk Samsung heb je de keuze uit vele verschillende smartphones. Wij helpen je hier op weg met advies in de vorm van specialisten reviews en vergelijkingen tussen toestellen.

Huawei

Huawei

Op zoek naar een Huawei smartphone, maar weet je niet welke? Lees de specialisten reviews en vergelijkingen van onze specialisten voor het antwoord op deze vragen.

Motorola

Motorola

Onze specialisten probeerden Motorola smartphones voor je uit en vergeleken ze met elkaar. Bekijk ons advies om jouw favoriete smartphone te kiezen.

LG

LG

Welke LG smartphone is het beste voor jou en waarom? Wij helpen je graag met ons advies om een antwoord op deze vragen te geven.

Nokia

Nokia

Ga je voor de gouden oude, of kies je voor een nieuw model met Android? Hier vind je het advies van onze specialisten over Nokia telefoons om je te helpen bij je keuze.


© 1999 - 2019 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 16.563 beoordelingen