The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Chiara

Hoe werkt een droogkast abonnement?

Een wasdroger huren geeft je verschillende voordelen. Zo betaal je niet in één keer een groot bedrag, maar een lager vast bedrag per maand. Als de automaat onverwacht stuk gaat, ruilen wij die binnen 48 uur gratis voor je om. Na één jaar zeg je het abonnement eenvoudig maandelijks op. Alles over een wasdroger leasen lees je hier.

Droogkast huren in 3 stappen

Droogkast huren

Een droogkast huren doe je gemakkelijk met de volgende stappen:

  • Stap 1: kies een droogkast abonnement
  • Stap 2: betaal en kies de leverdatum
  • Stap 3: droog je wasgoed zonder onverwachte kosten

Stap 1: kies een droogkast abonnement

droogkast abonnement kiezen

Als eerst kies je een droogkast abonnement dat het beste bij jou past. Let hierbij bijvoorbeeld op het vulgewicht en geluidsniveau van de automaat. Hierna druk je op de bestelknop op de productpagina en vul je de acceptatietoets in. Door deze toets weten wij of je genoeg inkomen hebt om het abonnement maandelijks te betalen. We slaan inkomensgegevens niet op, maar registreren alleen of je geslaagd bent. Deze gegevens blijven binnen Coolblue.

Stap 2: betaal en kies de leverdatum

Betaal het abonnement

Ben je geslaagd voor de acceptatie toets? Dan ga je door naar de betaling. Bij je eerste betaling betaal je eenmalige abonnementskosten, de kosten voor de huidige maand én voor de eerstvolgende maand. Hierdoor is de eerste afschrijving hoger. Na de eerste betaling schrijven we maandelijks het vaste bedrag af. Bij het afronden van de bestelling kies je een geschikte leverdatum. Dan bezorgen, plaatsen en sluiten onze bezorgers de droogautomaat gratis aan. Je hebt 30 dagen bedenktijd. Ben je niet tevreden? Dan halen we het product gratis op.

Stap 3: droog je wasgoed zonder onverwachte kosten

was drogen

Met een droogkast abonnement droog je zonder onverwachte kosten. Gaat de automaat onverwachts stuk? Stuur dan een mail naar klantenservice@coolblue.nl. We repareren de automaat of ruilen 'm dan gratis binnen 48 uur om. Als je verhuist, verhuizen wij de droogkast gratis naar je nieuwe adres. Het abonnement loopt minimaal één jaar. Hierna zeg je maandelijks op, maar de droogkast blijft wel eigendom van Coolblue. Om de droogkast na 12 maanden te kopen, neem je contact op met de klantenservice. Zij bieden jou dan een vrijblijvende koopoptie aan.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2022 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen