The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Jesper

Smartphones bekijken in onze winkels

Ben je op zoek naar een smartphone, maar wil je deze eerst in het echt zien? Kom dan langs in één van onze winkels. Hieronder lees je in welke winkels je smartphones ook uitprobeert. Daar staan onze specialisten klaar om je advies te geven.

Informatie over onze winkels

Coolblue winkels

Smartphones testen in de winkel

Je vindt onze mobiele telefoons in de winkels in Antwerpen, Brussel Gent en Zaventem. Hier kun je de producten ook direct testen. In deze winkels kun je uiteraard ook gewoon terecht voor advies.

Coolblue winkel afspraak

Advies op afspraak

Maak gratis een afspraak met één van onze specialisten in onze winkels. Zo ben je meteen aan de beurt. Krijg uitgebreid en persoonlijk advies én ervaar en vergelijk zelf producten. Een afspraak met een specialist kan 7 dagen per week, binnen onze openingsuren.

Tips voorafgaand aan het testen

Hoe smartphone testen

Om doelgericht te testen, is het handig om jezelf vooraf enkele vragen te stellen. Hierdoor weet je in de winkel beter waar je op moet letten bij het zoeken naar de juiste gsm voor jou.

  • Wil je alleen bellen en whatsappen op je smartphone? Of wil je ook mooie foto's maken, in hoge kwaliteit films kijken of gamen?
  • Wil je een gsm met Android of iOS?
  • Zoek je een toestel met dual sim om werk en privé te scheiden?

Tips voor tijdens het testen

Gsm testen coolblue

Er zijn verschillende manieren om te testen of een smartphone bij jou past. Allereerst voel je in de winkel natuurlijk meteen of het toestel lekker in je hand ligt. De camera test je het beste door gewoon wat foto's te maken. Vergeet niet je haar te doen, want je wil natuurlijk ook de selfie camera proberen. Je test het scherm door een filmpje te kijken op Youtube. Denk er hierbij wel aan dat je een filmpje van hoge kwaliteit opzoekt.

Service

Coolblue service gsm

Heb je jouw nieuwe smartphone net gekocht? Dan staan we in de winkel nog steeds voor je klaar. Zo maken we jouw nieuwe toestel helemaal startklaar door apps, accounts en contactpersonen over te zetten. Heb je een screenprotector bij ons gekocht? Dan plakken wij hem gratis voor je op. Daarnaast bieden we je de Coolblue reparatieservice voor smartphones van Apple, Samsung en Huawei. Maak een afspraak in de winkel en je staat binnen een uur buiten met een gerepareerd toestel.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen