The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Bob

Wat is Samsung Kids Mode en wat kan ik ermee?

Je kinderen zitten net zo graag op de tablet als jij. Fijn, dat houdt ze even rustig, maar je wilt niet dat ze per ongeluk al je foto's wissen of honderden euro's uitgeven aan online spelletjes. Met Samsung Kids Mode bepaal je zelf wat je kind wel en niet kan met je tablet en houd je altijd het overzicht.

Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2019) 32GB Kids Mode Wifi Zwart

10,1 inch scherm | 32 GB opslagcapaciteit | Internet via wifi
229,-
niet meer leverbaar
  • Dankzij Samsung Kids Mode leert je kind spelenderwijs met een tablet omgaan.
  • Dankzij de stevige meegeleverde tablethoes kan de tablet tegen een stootje.
  • Kijk naar je favoriete films en series op het 10,1 inch Full HD scherm.
  • Het is niet mogelijk om met dit model via 4G verbinding te maken met internet.
  • Met 2 GB werkgeheugen is de tablet minder snel bij multitasken dan vergelijkbare tablets in deze prijsklasse.

Wat is Samsung Kids Mode?

Samsung Kids Mode

Samsung Kids Mode is een app gericht op kinderen tot en met 7 jaar. In een kindvriendelijke omgeving met felle kleuren en vrolijke personages heeft je kind beperkte toegang tot de functies van je tablet. Je bepaalt zelf welke apps je kinderen mogen gebruiken en hoe lang ze kunnen spelen. Kids Mode verlaten kan alleen met pincode, dus kinderen komen zelf niet uit de app.

Hoe gebruik je Samsung Kids Mode?

Samsung Kids Mode download je gratis in de Play Store. Je stelt eerst een pincode in; deze heb je nodig om instellingen te veranderen en om Kids Mode te verlaten. Maak per kind een persoonlijk account aan, zodat je voor iedereen de instellingen apart kan aanpassen. Bij Kids Mode zit standaard een handjevol apps en er zijn nog 1,000 andere apps te downloaden, zowel gratis als betaald. Een geruststelling voor je portemonnee: kinderen kunnen niks kopen zonder toestemming.

Voordelen voor ouders

Dankzij Kids Mode houd je ook de controle over wat je kinderen doen wanneer je niet over hun schouders meekijkt. Stel bijvoorbeeld in dat ze wel spelletjes kunnen spelen maar geen toegang hebben tot je webbrowser en Facebook. Zo voorkom je dat ze (per ongeluk) op sites voor volwassenen komen of al je vrienden berichten sturen. Bepaal ook zelf welke contacten ze kunnen bellen en stel een tijdslimiet in; loopt die af, kan je kind niks meer in Kids Mode.

Voordelen voor kinderen

Niet alleen voor ouders, maar ook voor kinderen is Kids Mode handig. De app is makkelijk te bedienen; zo hoeven je kinderen niet telkens om hulp te vragen bij het spelen maar kunnen ze alles zelf ontdekken. Bovendien leren kinderen zo al vroeg met tablets omgaan. Daarnaast zijn er binnen Kids Mode veel apps verkrijgbaar (deels gratis) om spelenderwijs mee te leren. Zo steken ze ook nog wat op van hun tijd op de tablet.

Bob
Artikel van:
Bob Tabletspecialist.


© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 13.488 beoordelingen