The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Lucinda

Advies over telefoonhouders

Een telefoonhouder is een eenvoudig, maar ontzettend handig accessoire voor je smartphone. Hij zorgt ervoor dat je op een verantwoorde en veilige manier je telefoon gebruikt in het verkeer. Of dit nu op de fiets is of in de auto, dankzij je telefoonhouder gebruik je makkelijk de navigatiesoftware, blijf je op de hoogte van nieuwe notificaties en luister je onderweg naar je favoriete muziek. Welke telefoonhouder heb je nu precies nodig? Op deze pagina maken we je wegwijs in de verschillende soorten telefoonhouders in ons aanbod!

Waar heb je een telefoonhouder nodig?

In de auto Je gebruikt je smartphone als GPS, belt vrienden op en luistert via je toestel naar muziek. Je wilt er dus makkelijk bij kunnen. Een houder met zuignap bevestig je aan de voorruit of op het dashboard, terwijl een klem handig vastklikt op het luchtrooster. Is geen van deze drie mogelijkheden geschikt voor jouw auto? Dan is de Proclip van Brodit beslist wat voor jou. Je leest er verder op deze pagina meer over.

Op de fiets Je smartphone tijdens het fietsen in de hand houden is ontzettend ongemakkelijk en gevaarlijk. Wil je toch op de hoogte blijven van inkomende berichten, heb je een route uitgestippeld of houd je graag nauwlettend je sportstatistieken bij? Dan zul je heel blij zijn met de aanschaf van een fietshouder. Fiets jij door weer en wind? Kies dan voor een waterdicht model. Zo loop je niet het risico op waterschade.

Wil je je telefoon onderweg opladen?

Actief Wordt je smartphone actief gebruikt in de auto, dan wil je natuurlijk ook graag het batterijniveau op pijl houden. Een actieve telefoonhouder heeft een ingewerkte laadkabel met autolader, waarmee jij je smartphone up and running houdt. Zo kom je nooit met een lege accu op je bestemming aan.

Passief Een passieve houder is een houder die je toestel wel vasthoudt, maar geen ingewerkte laadkabel heeft. Hierdoor ligt de prijs vaak lager dan die van actieve houders. Je gebruik net zo makkelijk je eigen laadkabel en autolader indien je je toestel toch wilt opladen in de auto.

Wil je een universele of een toestelspecifieke houder?

telefoonhouder auto

Universeel Een universele autohouder is geschikt voor meerdere toestellen. De houder is verstelbaar, zodat je hem zelf kunt aanpassen aan de afmetingen van je toestel. Ideaal als je meerdere toestellen in de houder wilt kunnen plaatsen.

Toestelspecifiek Een toestelspecifieke houder is speciaal voor jouw toestel gemaakt. Hij past perfect en is in veel gevallen voorzien van strategisch geplaatste uitsparingen zodat alle knoppen en poorten te gebruiken zijn.

Brodit telefoonhouders

Met een Brodit-houder krijgt je telefoon het beste mogelijke plaatsje in jouw auto. Een Brodit-telefoonhouder bestaat uit een houder en een ProClip. Dankzij deze ProClip ben je niet gebonden aan de voorruit, het dashboard of het luchtrooster. Iedere ProClip is namelijk wagenspecifiek en benut de naden van je dashboard om je smartphone een mooi plekje te geven. Ook bij Brodit heb je de keuze tussen actieve en passieve houders. Wil je meer informatie over Brodit-telefoonhouders? Ga dan naar de uitgebreide adviespagina.© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen