The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Stan

Tips om meer plezier uit je Bose SoundTouch speakers te halen

Er is meer mogelijk dan je denkt met je Bose SoundTouch speaker. Met behulp van de tips in dit artikel haal je het maximale uit je speaker.

Tip 1: gebruik streamingdiensten

Er zijn verschillende muziek streamingdiensten die je in combinatie met je SoundTouch speaker kunt gebruiken. Spotify is een veelgebruikt medium maar ook streamingdiensten als Deezer, Amazon Music & SiriusXM zijn beschikbaar in de SoundTouch app.

Tip 2: maak gebruik van internetradio

Niet alleen streamingdiensten kunnen via de Bose SoundTouch speaker worden gebruikt. Ook internetradio is simpel te gebruiken via de app. Internetradio staat standaard in de app en is altijd te gebruiken als de speaker met het internet verbonden is. Het voordeel van internetradio is dat je toegang hebt tot honderden radiozenders verspreid over de hele wereld.

Tip 3: stel je eigen afspeellijst samen

Wil je niet lang zoeken om je favoriete muziek op te zetten? Kies er dan voor om afspeellijsten te maken via bijvoorbeeld Spotify. Deze afspeellijsten zet je met behulp van de knoppen op je speaker vast.

Tip 4: bedien je muziek zonder de app

De Bose SoundTouch app is niet te gebruiken als de batterij van je telefoon of tablet leeg is. De meegeleverde afstandsbediening is dan het beste alternatief om je muziek te bedienen. Hiermee druk je op de aan/uit knop om de speaker aan te zetten en klik je vervolgens op de ingestelde knoppen. Als je de afstandsbediening niet bij de hand hebt, gebruik dan de knoppen op je speaker om de muziek te bedienen.

Tip 5: stel zelf de bass in van je speaker

Vind je de bass van je speaker te hard? Stel de bass van je speaker in naar je eigen wens. Ga naar instellingen in de Bose SoundTouch app en druk op speaker instellingen. Hier kun je het balkje verschuiven en de bass van je speaker zelf bepalen.

Tip 6: breid je systeem uit

De Bose SoundTouch serie bestaat uit 3 verschillende producten: Bose SoundTouch 10, 20 en 30. Verbind de speakers met elkaar om een stereopaar of multiroom systeem te maken. Bekijk al onze Bose SoundTouch speakers door op de onderstaande link te klikken.© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 12.753 beoordelingen