The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue

Uitleg tv specificaties

Tijdens het kiezen van een tv moet je rekening houden met diverse belangrijke specificaties. Denk aan de resolutie, verversingssnelheid of smart tv functies. Op deze pagina gaan we dieper in op de verschillende specificaties en vergelijken we tv's en technieken met elkaar.

Algemeen advies

Algemeen advies

In dit artikel zetten we belangrijke specificaties op een rijtje en leggen we uit wat ze betekenen. Denk aan smart tv, resolutie, beeldverversing en HDR.

Resolutie

Resolutie

De resolutie van een tv bepaalt hoe scherp het beeld is. 4K is de standaard van dit moment, maar de eerste 8K tv's zijn inmiddels al aangekondigd.

HDR

HDR

HDR is een beeldtechniek waarmee je van een hoge schermhelderheid en levensechte kleuren geniet. Onze specialist vertelt je alles wat je over deze techniek moet weten.

Smart tv

Smart tv

Met een smart tv speel je games, surf je over het internet of gebruik je handige apps als YouTube. Elk merk gebruikt een ander platform met unieke eigenschappen.

Beeldsnelheid

Verversingssnelheid (Hertz)

Een tv met een hogere verversingsnelheid geeft beelden vloeiender weer. Dat is handig als je vaak naar snelle acties kijkt. Input lag bepaalt hoe snel het beeld reageert op je controller tijdens het gamen.

Televisies vergelijken

Televisies vergelijken

Door het grote aanbod aan tv technieken, is het soms lastig kiezen. Om je met je keuze te helpen, hebben we de belangrijkste technieken naast elkaar gezet.© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 14.268 beoordelingen