The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Uitleg tv specificaties

Tijdens het kiezen van een tv moet je rekening houden met diverse belangrijke specificaties. Denk aan de resolutie, verversingssnelheid of smart tv functies. Op deze pagina gaan we dieper in op de verschillende specificaties en vergelijken we tv's en technieken met elkaar.

Algemeen advies

Algemeen advies

We vertellen je in het kort alles over de belangrijkste televisiespecificaties. Of lees meer over de processor en aansluitingen van een tv.

Resolutie

Resolutie

De resolutie van een tv bepaalt hoe scherp het beeld is. 4K is de standaard van dit moment, maar er zijn zelfs al 8K televisies verkrijgbaar.

Beeldkwaliteit

HDR

De beeldkwaliteit van een televisie is niet alleen afhankelijk van de resolutie. Ook andere specificaties, zoals tv technieken en local dimming, spelen daarin mee.

HDR

Smart tv

HDR is een beeldtechniek waarmee je van een hoge schermhelderheid en levensechte kleuren geniet. Onze specialist vertelt je alles over deze techniek.

Smart tv

Verversingssnelheid (Hertz)

Met een smart tv speel je games, surf je over het internet of gebruik je handige apps als YouTube. Elk merk gebruikt een ander platform met unieke eigenschappen.

Televisies vergelijken

Televisies vergelijken

Door het grote aanbod aan tv technieken, is het soms lastig kiezen. Om je met je keuze te helpen, hebben we de belangrijkste technieken naast elkaar gezet.© 1999 - 2021 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen