The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Charlotte

Welk type Senseo past bij jou?

Met alle Senseo apparaten zet je 1 of 2 kopjes koffie tegelijkertijd met een koffiepad. De koffie is qua smaak vergelijkbaar met filterkoffie. Er zijn verschillende Senseo apparaten te verkrijgen met ieder z'n eigen functies. In dit artikel nemen we de verschillen met je door, zodat jij de juiste Senseo vindt.

In het kort

Original (Plus) Quadrante Switch Select
Inhoud waterreservoir 0,7 1,2 liter 1,2 liter 1 liter
Ontkalklampje Nee Nee Ja Ja
Optie sterke koffie (Intensity Select) Optioneel Nee Ja Ja
Optie volle koffiesmaak (Duo Select) Optioneel Nee Nee Nee
Verstelbare lekbak Nee Ja Nee Nee
Intensity Plus Nee Nee Nee Ja

Original (Plus): basis model

Senseo Original rood

Zoals de naam al doet vermoeden, is dit het originele Senseo model. Je zet er 1 of 2 kopjes koffie mee met één druk op de knop. Dit model is er ook in de Plus variant. Deze machine is gemaakt met het oog op het milieu. Zo heeft deze Senseo een lager energieverbruik en bestaat ‘ie uit meer gerecyclede materialen. De meeste Original modellen beschikken over de Intensity Select functie. Hiermee zet je een sterkere kop koffie.

Quadrante: vierkant design

Senseo Quadrante

De Quadrante heeft een vierkant design, zodat je 'm gemakkelijk in een hoek of tegen de muur plaatst. Het waterreservoir is 1,2 liter. Hiermee zet je 7 kopjes koffie achter elkaar zonder het reservoir bij te vullen. Je past de koffiesterkte of zettechniek niet aan met dit model. Wel verstel je de lekbak, zodat er geen koffie spettert wanneer je een klein kopje koffie zet.

Switch: ook een pot filterkoffie

Senseo Switch

Met de Switch zet je niet alleen 1 of 2 kopjes koffie met een koffiepad, maar ook een hele pot filterkoffie. Handig, als je visite over de vloer hebt. De Switch modellen hebben een ontkalkingslampje, zodat je de machine op tijd schoonmaakt. Je past de koffiesterkte aan dankzij de Intensity Select functie. Het waterreservoir heeft een inhoud van 1,2 liter. Dit is groot genoeg om 7 kopjes koffie te zetten zonder bij te vullen.

Select: zet 3 koffiespecialiteiten

Senseo Select

Met de Senseo Select zet je 3 koffiespecialiteiten dankzij de Intensity Plus functie. Zo schakel je met de schuifregelaar van een milde koffie, naar een intense koffie of een rijke espresso. De geheugenfunctie slaat jouw recepten op, zodat je iedere dag jouw favoriete koffie drinkt. De Philips Senseo Select bestaat uit minder onderdelen en meer gerecyclede materialen dan andere Senseo apparaten. Hierdoor is hij minder belastend voor het milieu.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback
Charlotte
Artikel van:
Charlotte Koffiemachine specialist.


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen