The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Julie

Welke accessoires heb je nodig bij je hogedrukreiniger?

Het verschil tussen hogedrukreinigers binnen een serie zit hem vaak in de accessoires. Zo krijg je bij een basismodel alleen een spuitlans en vuilfrees meegeleverd en bevatten de uitgebreidere sets meer accessoires. Denk aan een terrasreiniger, wasborstel of rioolslang. In dit artikel leggen wij jou uit welke accessoires handig zijn om in huis te hebben.

Vuilfrees en waterfilter

Vuilfrees en waterfilter

Een vuilfrees is een speciale lans die geschikt is voor grondige reinigingstaken. De frees spuit het water met een grote kracht naar buiten in een dun straaltje. Hierdoor maakt zelfs hardnekkig vuil geen schijn van kans. Een waterfilter filtert het water voordat het de hogedrukreiniger in gaat. Zo voorkom je dat vuildeeltjes in de hogedrukpomp terechtkomen.

Terrasreiniger

Terrasreiniger

Een terrasreiniger is geschikt voor het reinigen van grote en gelijkmatige oppervlakken, zoals je terras of muur. Door het gebruik van 2 tegenovergestelde sproeiers ontstaat er een ware tornado van water in de terrasreiniger. Dit zorgt voor een groot werkvlak, waardoor je snel en spatvrij je oppervlak reinigt en het terras schoonmaakt zonder strepen achter te laten.

Wasborstel en rioolslang

Rioolslang

Wasborstels zijn geschikt voor het reinigen van je auto, fiets, tuinmeubilair, caravan of andere oppervlakken die kwetsbaar of lastig te bereiken zijn. Sommige wasborstels draaien door de waterdruk, waardoor ze vanzelf borstelen. Ook heb je wasborstels met extra zachte haren, zodat je je auto reinigt zonder hem te beschadigen. Een rioolslang komt van pas als je lastig bereikbare plekken schoon wil maken. Denk hierbij aan verstopte afvoerbuizen of dakgoten.

Reinigingsmiddel

Reinigingsmiddel

Reinigingsmiddelen geven je hogedrukreiniger extra reinigingskracht, zodat je korte metten maakt met hardnekkig vuil. Kies voor een steen- en gevelreiniger als je van plan bent om je terras, gevel of muur te reinigen. Dit middel verwijdert gemakkelijk olie, vet, roest en algen. De Ultra Foam Cleaner voegt schuim toe voor een nog intensievere reiniging, zodat jouw fiets, auto of caravan weer blinkt als nooit tevoren.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen