The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Giovanni

Hoe speel je de beste VR games op jouw VR bril

Je hebt een VR bril gekocht en wilt gelijk aan de slag met de leukste en beste games. We leggen je hier uit hoe jij zo snel mogelijk de beste virtual reality spellen speelt op jouw VR bril. Hierbij vertellen we hoe je dat doet voor zowel de Oculus modellen als andere VR brillen die SteamVR gebruiken.

Samenvatting stappen

Beste VR games spelen Oculus

Je hebt een VR bril gekocht of die wil je gaan kopen en nu wil je weten hoe jij de beste virtual reality games speelt. Wanneer je de VR bril geïnstalleerd hebt, houd je de volgende 3 tips aan:

Stap 1. Download de game bibliotheek

Stap 2. Download de beste games

Stap 3. Ga aan de slag met gamen

Stap 1: download de game bibliotheek

Steam VR

Bij de Oculus VR brillen is de Oculus Store al geïnstalleerd. Die open je dan door de Oculus knop op je rechter controller in te drukken. Vervolgens ga je via navigate naar store en daar zie je alle games.

VR brillen die SteamVR gebruiken, gebruik je via de computer. Download SteamVR op de computer via de site van Microsoft. Daarna start je de VR bril en ga je naar de Steam app waar je iedere game in SteamVR downloadt.

Stap 2: download de beste games

Voor iedere gamer is er wel een game in de store. Daarbij is er verschil tussen betaalde games en gratis games. Op een Oculus VR bril raden we je Beat Saber aan, waar je met een lightsaber vecht. In Arizona Sunshine word je achterna gezeten door zombies. Voor ontspanning en een prachtig uitzicht vanuit de ruimte download je Mission: ISS. Gemiddeld zijn de games nu 4 gigabyte groot, maar in de toekomst gaat dit verdubbelen. Houd daar rekening mee wanneer je een VR bril als de Oculus Quest 2 kiest, of je voor 64GB of 256GB gaat.

Op een VR bril met SteamVR is ook Beat Saber beschikbaar. Voor actie download je de shooter Pavlov. Op zoek naar spanning en een geweldige verhaallijn? Download dan Half-Life: Alyx.

Stap 3: ga aan de slag met gamen

VR gamen

Na het downloaden van de beste games voor jouw VR bril ga je ermee aan de slag. Je opent de games en start de spellen op. Vergeet hierbij niet om je account te gebruiken om je eventuele voortgang op te slaan. Zo ga je de volgende keer dat je het spel opstart verder met je game waar je gebleven was.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen