The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Rowan

Waarom je een tussenstuk voor je wasmachine en droogkast nodig hebt

Een tussenstuk, ook wel stapelkit, zorgt ervoor dat je je droogkast veilig op je wasmachine zet. Handig wanneer je je wasmachine en droogkast wil stapelen. Met een tussenstuk hoef je niet bang te zijn dat je droogkast van je wasmachine valt. Door de bevestigingsriem blijft je was- en droogset stevig staan tijdens het zwieren. Je leest hier waarom je een tussenstuk nodig hebt.

Universeel tussenstuk

Voor alle wasmachines dieper dan 55cm | Met werkblad
74,95
op voorraad
  • Past op alle wasmachines en droogkasten.
  • Je droogkast staat stevig op je wasmachine dankzij de spanband.
  • Op BlueBuilt producten heb je 5 jaar garantie.

Let op: Houd er in een nis rekening mee dat de plastic beschermkap van de riemspanner een paar centimeter uitsteekt.

Veiligheid voorop

Als je geen plek hebt om je wasmachine en droogkast naast elkaar te zetten, zet je de droger op de wasautomaat. Dit doe je met behulp van een tussenstuk. Hiermee voorkom je dat je droogkast tijdens het centrifugeren van je wasmachine valt.

Bevestigingsriem

Bevestigingsriem tussenstuk

Een universeel tussenstuk past op alle wasmachines en droogkasten. De stapelkit houdt de apparaten als één geheel strak op elkaar dankzij de bevestigingsriem. Hiermee plaats jij je wasmachine en droogkast stabiel in je nis of bijvoorbeeld op zolder.

Werkblad

Werkblad tussenstuk

Je hebt een tussenstuk dus altijd nodig als jij je droogkast op je wasmachine zet. Behalve veilig is een stapelkit ook handig, vooral wanneer je een tussenstuk met een werkblad hebt. Het werkblad gebruik je om je wasmand op te zetten of om je kleding netjes op te vouwen. Na het opvouwen kan je favoriete broek of trui gelijk de kast in.

Installatieservice

Coolblue Bezorgt

Onze Coolblue bezorgers installeren het tussenstuk bij aanschaf van een tussenstuk in combinatie met een wasmachine of droogkast. Deze service voeren we bij de bezorging uit. Zo weet je zeker dat de apparaten stevig op elkaar staan en je veilig wast en droogt.

Zelf het tussenstuk plaatsen

Droogkast op wasmachine

Wil je het tussenstuk toch zelf plaatsen? Kies dan eerst een geschikte plaats voor je was- en droogset en zet je wasmachine waterpas. Hiermee voorkom je dat je was- en droogset scheef staat en lawaai maakt. In het onderstaande artikel lees je hoe je het tussenstuk plaatst en de bevestigingsriem met een riemspanner strak trekt.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen