The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Caitlin

Wat is LG Door Cooling?

LG Door Cooling zorgt ervoor dat de binnenruimte van je LG koelkast snel weer koel is na het openen van de deur. Handig is dat de nieuwste LG koelkasten over Door Cooling+ beschikken. Dankzij de vaste temperatuur blijven je etenswaren langer vers en verbruikt de koelkast minder energie. Je leest hier hoe deze techniek werkt.

Hoe werkt het?

Hoe werkt LG Door Cooling

Door Cooling zorgt voor een koude luchtstroom die de koelkast sneller koelt na het openen van de deur. Deze koude luchtstroom wordt aan de voorkant over de gehele breedte van boven naar beneden geblazen. Hierbij worden ook de deurvakken gekoeld. Op deze manier worden temperatuurschommelingen in de koelkast tot een minimum beperkt.

Langer vers

Door Cooling langer vers

Dat er geen temperatuurschommeling is in de koelkast heeft een groot voordeel voor je eten. Een vaste temperatuur zorgt ervoor dat je etenswaren langer houdbaar zijn. Daarnaast heeft deze techniek nog een ander voordeel. De gehele koelkast wordt gekoeld, waardoor drankjes in de deur of achter in de hoek even koel zijn als de drankjes in het midden. Met Door Cooling+ koelt de koelkast 35% sneller dan koelkasten met normale systemen.

Energiezuinig

Door Cooling energiezuinig

Dankzij Door Cooling is de binneruimte van de koelkast snel weer op temperatuur. Hierdoor verbruikt de koelkast minder energie dan andere modellen die wel de temperatuur moeten aanpassen. Ondanks deze techniek maakt de koelkast met 36 decibel erg weinig geluid.© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 14.237 beoordelingen