View Coolblue in English? Yes| No

Advies over koelkasten

Je koelkast is kapot. Net op het moment dat het je niet goed uitkomt, want morgen staat je hele familie op de stoep voor je verjaardag. Geen paniek. Wij helpen je om de keuze voor de juiste, nieuwe koelkast zo gemakkelijk mogelijk te maken. En vandaag besteld, is morgen in huis. Net op tijd om al het frisdrank en bier voor je verjaardag te koelen. Hier vind je een overzicht van alle adviespagina's over het schoonmaken, onderhouden en het kiezen van het juiste model koelkast. Dat is ook meteen stap 1: Bedenk welk type je zoekt, een vrijstaande of inbouw koelkast.

Vrijstaande koelkasten

vrijstaande koelkast

Een vrijstaande koelkast plaats je overal waar je maar wilt: in je keuken, berging of huiskamer. Je hoeft geen rekening te houden met afmetingen van keukenkastjes en nismaten. En dat scheelt een hoop meet- en denkwerk. Check natuurlijk altijd even of de afmetingen van de koelkast overeenkomen met de plek waar je hem wilt plaatsen. Vrijstaande koelkasten zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten: koel-vriescombinaties, tafelmodel koelkasten, mini koelkasten, Amerikaanse koelkasten en kastmodellen.

Inbouw koelkasten

inbouw koelkast

Het voordeel van een inbouw koelkast is dat je hem niet ziet. Jij hebt geen groot, massief grijs of wit apparaat in je keuken staan, maar je koelkast is netjes weggewerkt achter je keukenkastjes. Het is heel belangrijk om nauwkeurig de ruimte op te meten waar je de koelkast wilt plaatsen. Ook moet je kijken naar het type deurscharnier. Anders krijg je de deur van je nieuwe koelkast straks niet open. Je hebt 2 soorten inbouw koelkasten: kastmodellen en koel-vriescombinaties.


© 1999 - 2018 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 14.967 beoordelingen