The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Uhro

Wat is Philips Hue buitenverlichting?

Met Philips Hue buitenverlichting maak je de verlichting in je tuin slim. Zo kies je voor sfeerverlichting met de tint of kleur die past bij het moment. De Hue buitenlampen zijn er als wandlamp, maar ook als lantaarn of prikspot. In dit artikel vertellen we je alles over Philips Hue buitenverlichting.

Welke Hue buitenlampen zijn er?

Philips Hue outdoor assortiment

Hue buitenlampen zijn altijd ingebouwd in een armatuur. Zo kies je bijvoorbeeld voor wandlampen of schijnwerpers die je aan een muur bevestigt. Wil je jouw favoriete planten of je tuinpad uitlichten? Dan kies je voor een grondspot, sokkellamp of juist een spieslamp. Verlichting op je terras creëer je met een tafellamp, led strip of opnieuw een sokkellamp. Zo is er voor iedere gebruikssituatie een passend armatuur.

Witte of gekleurde buitenverlichting

Philips Hue White & Color Outdoor

Met Philips Hue outdoor lampen kies je zelf in welke kleur je tuin verlicht wordt. Het aantal kleuren dat je instelt, hangt wel af van het type lamp dat je kiest.

  • White lampen geven licht in 1 kleur wit, je dimt dit wel.
  • White Ambiance lampen geven licht in duizenden tinten wit licht. Zo kies je een warme of koude tint.
  • White & Color lampen geven licht in alle kleuren van de regenboog en wit. Zo kies je altijd een kleur die bij je stemming past.

Automatiseer je slimme buitenverlichting

Philips Hue smart buitenlamp

Je koppelt de slimme buitenlampen van Philips met andere apparaten en apps. Zo automatiseer je jouw buitenverlichting. Je laat de lampen zo bijvoorbeeld automatisch inschakelen bij zonsondergang. Komt de zon op of ga je naar bed? Dan schakelen de lampen weer uit. Ook zorg je ervoor dat de buitenverlichting aan gaat als je slimme ip camera iemand spot. Natuurlijk bedien je Hue buitenverlichting ook met een spraakassistent. Zo heb je er geen omkijken naar.

Koppel sensoren voor nog meer gemak

Philips Hue Outdoor Sensor

Wil je helemaal geen actie meer ondernemen om je buitenlampen aan of uit te zetten? Dan voeg je sensoren toe. Deze sensoren weten precies wanneer iemand in een bepaald deel van de tuin is. Als het donker is, gaat de verlichting dan vanzelf aan. Zo kom je bijvoorbeeld nooit meer in het donker thuis. Is er een tijdje geen beweging? Dan gaat je buitenverlicht weer uit.

Stel je eigen set Philips Hue buitenlampen samen

Philips Hue buiten eigen set

Je koopt de Philips Hue buitenverlichting in een startpakket of juist los. In een startpakket vind je alles om direct van start te gaan. Hierin zitten namelijk de lampen, kabels en stroomadapters die je nodig hebt. Bouw je liever zelf je ideale set buitenverlichting? Dan koop je deze onderdelen ook los. Koop dan wel een stroomadapter die krachtig genoeg is. Met de adapter van 40 watt sluit je 3 tot 5 lampen aan. Met die van 100 watt zelfs 7 tot 12 lampen. Wil je nog meer lampen? Dan voeg je een extra adapter toe.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen