The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Uhro

Wat is Philips Hue Sync en wat kan ik ermee?

Met Hue Sync koppel je jouw slimme lampen aan je tv, computer of audiosysteem. Zo zorg je ervoor dat je verlichting de sfeer van je favoriete serie volgt. Ook game je met nog meer focus en tover je de huiskamer om tot dansvloer. In dit artikel leg ik uit wat Hue Sync is en wat je ermee kunt.

Wat is Hue Sync?

Hue Sync entertainment

Met Philips Hue Sync koppel je jouw smart verlichting via de computer aan media-apparatuur. Tijdens het gamen wordt de kleur vanzelf aangepast op de game die je speelt. Op die manier focus jij je beter op het spel. Koppel de verlichting aan een serie of film. Zo word je helemaal in het verhaal gezogen. Als je Hue Sync combineert met je audio-installatie, gaan de lampen mee op de muziek. Ideaal tijdens feestjes.

Films kijken

Film kijken met Hue Sync

Kijk een film terwijl de verlichting automatisch mee verandert. Staat de hoofdpersoon in een groen weiland? Dan kleuren je lampen groen. Is er in de film helder zonlicht, dan wordt het licht van je lampen sterker. Zo word je nog meer in je favoriete film of serie getrokken. Er is wel 1 nadeel. Hue Sync voor films en series werkt alleen als je deze bekijkt via de computer. Je moet het beeld dus nog casten naar je tv.

Gamen

Gamen met Hue Sync

Speel je games met Hue Sync aan, dan zorgen de lampen voor meer focus. Alles om je heen wordt verlicht zoals in de game. De lampen worden fel oranje bij een explosie. Zit je in een donkere ruimte, dan gaat je smart verlichting bijna uit. Zo lijkt de game levensecht. De Hue Sync app op je pc volgt daarbij de kleuren op je beeldscherm. Je hoeft dus zelf niets te doen, behalve de app inschakelen.

Muziek luisteren

Feestje met Hue Sync

Met Hue Sync koppel je jouw slimme lampen ook aan de muziek. De verlichting knippert daarbij niet alleen mee op de maat. De app herkent het genre en past de verlichting hier op aan. Zo is het effect bij ieder nummer weer anders. De Hue Sync app werkt snel, waardoor je geen vertraging ziet tussen geluid en licht.© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 6.834 beoordelingen